Villa Collodi

Oud herenhuis tussen Collodi en Lucca, in de Valdinievole, vlakbij Pisa en de stranden van de Versilia. 5/6 slaapplaatsen, zwembad, groot tuin, hydromassage en sauna, internetverbinding.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdinievole

Plaats:
Collodi

Personen:
5+1 slaapplaatsen

Villa Collodi
Villa Collodi

De hoofdvilla dateert uit de XIXe eeuw (5+1 slaapplaatsen) en bevindt zich tussen Lucca en Collodi, in het hart van de Valdinievole. Belangrijke toscaanse kunststeden, zoals Lucca, Pisa en Florence, het sierlijke stadje Collodi en de stranden van Viareggio en de Versilia zijn eenvoudig bereikbaar met korte autoritten.

Het gebouw is omringd door een prachtig park van 9000 m², compleet omheind, waarin zich het privé-zwembad (5 x 12 m., diepte: 1,40 m.)bevindt, waarvan het gebruik exclusief voor de gasten is. De ruimte rondom het zwembad is uitgerust met parasols, ligbedden, een douche en een nachtverlichting. Tevens in de tuin bevinden zich de benodigdheden voor de barbecue, een tafel om buiten te eten en een garage met wasautomaat.

Van alle gemakken voorzien (internetverbinding, satelliet TV, DVD speler, wasautomaat, vaatwasser, electrische oven, hydromassage, sauna, wieg en benodigdheden om te strijken), is de villa onderverdeeld in twee appartementen, waarvan er één bewoond is. De gasten van het tweede appartement zijn de enige gasten van de villa en genieten van het exclusieve gebruik van het zwembad, het park en alle buitenruimtes.

Het appartement (2 tweepersoonskamers, 1 éénpersoonskamer + de mogelijkheid om een éénpersoonsbed toe te voegen in één van de tweepersoonskamers en 1 badkamer) heeft twee verdiepingen en beslaat een oppervlakte van 180 m².

De begane grond bestaat uit een kleine keuken, bijkamer en wasserijruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime woonkamer met satelliet TV, 2 tweepersoonskamers, 1 kamer-studio en een badkamer met hydromassage douche en sauna.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Collodi (5+1 bedden)     1400 € 
7 dagen
Villa Collodi (5+1 bedden)990 €1720 €2250 €1720 €990 €1850 €1850 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten