Landhuis Caterina

Landhuis uit de XVIIe eeuw in het middeleeuwse dorp Buti, tussen Pia en Lucca, in de Lage Valdarno. 9 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding, grote tuin, prachtig uitzicht. Op enkele kilometers van de stranden van de Versilia.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Lage Valdarno

Plaats:
Buti (Pisa)

Personen:
5/9

Landhuis Caterina
Landhuis Caterina

Het landhuis uit de XVIIe eeuw (9 slaapplaatsen) bevindt zich in de omgeving van het middeleeuwse dorp Buti, tussen Lucca en Pisa, in de Lage Valdarno. Gelegen op een panoramische positie op de top van een heuvel en omringd door pijnbomen en olijfgaarden, bevindt het landhuis zich op enkele kilometers van de beroemde stranden van de Versilia. Het is bovendien de ideale accomodatie voor wie Lucca, Pisa, Florence, San Gimignano, de Garfagnana en andere zones van Toscane wil ontdekken door middel van dagtrips. Geherstructureerd met bijzondere aandacht voor de originele architectuur en inrichting, heeft het gebouw aan de voorkant een groot terras dat uitkijkt op de ondergelegen vallei. Voorzien van internet verbinding, privé-parkeerplaats, wasautomaat en vaatwasser, heeft het landhuis ook een zwembad (11x3 m.) waarvan het water afkomstig is van een bron met heilzame eigenschappen. In de omgeving van het landgoed bevinden zich golfbanen met 9 en 18 holes.

Het gebouw op twee verdiepingen (3 tweepersoonskamers, 1 driepersoonskamer en 3 badkamers) beslaat een oppervlakte van 400 m².
Op de begane grond bevinden zich de entree, de uitgeruste keuken, een woonkamer met open haard en gedecoreerd met wandtapijten, de eetkamer/woonkamer met stenen open haard en bogen en 1 toilet. Vanuit de woonkamer dat gedecoreerd is met wandtapijten heeft men toegang tot het grote panoramische terras.
De eerste verdieping bestaat uit een grote salon met open haard en is ingericht met antieke meubels in toscaanse stijl, 2 tweepersoonskamers met gietijzeren bedden, 1 kamer met twee enkele bedden die veranderd kunnen worden tot een tweepersoonsbed, 1 kamer met tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed en 2 badkamers (waarvan één met bad).

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Colonica Caterina (9 bedden - 5 pers)935 1545 2620 1545 935 1545 1400
Colonica Caterina (9 bedden - 9 pers)1200 1935 2620 1935 1200 1935 1600
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten