Appartement Casale

Elegant appartement met 7 slaapplaatsen in de Val di Cecina, op het platteland rondom Livorno en op enkele kilometers van zee. Zwembad, tuin, barbecue.

Accommodatie:
Appartement in villa

Streek:
Val di Cecina

Plaats:
Cecina (Livorno)

Personen:
7

Appartement Casale
Appartement Casale

Ligging

De olijfgaarden op het platteland rondom Livorno omringen het mooie appartement gelegen in de Val di Cecina, in het centrum-oosten van Toscane.

De Val di Cecina is de regio waarin de rivier Cecina stroomt, waar het de naam aan dankt. Het veelzijdige landschap van de vallei bestaat uit bijna ontoegankelijke bergen, ravijnen - de zogenaamde Balze di Volterra - en heuvels, die overgaan in een vlakte vlakbij de monding van de Cecina.

Volterra, met zijn archeologische vondsten, de romeinse ruines, de middeleeuwse gebouwen en de albasten meesters, is ongetwijfeld het belangrijkste centrum van de vallei die rijk is aan bossen, graslanden en kleine historische dorpen zoals Montecatini in Val di Cecina, Bibbona en Guardistallo.


Beschrijving

Het recent gerestaureerde appartement bevindt zich op de begane grond van een plattelandswoning gelegen op enkele kilometers van zee. Donoratico, Cecina, Bibbona en San Vincenzo, alsook Bolgheri en Castagneto Carducci, zijn eenvoudig bereikbaar met de auto. In San Vincenzo zijn tevens thermale baden aanwezig.

De woning is omringd door een tuin, waarin zich het privé-zwembad (12x6 m; diepte: 1,60 m) bevindt, gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten. Het zwembad is uitgerust met eenzonne-energie installatie. Een externe douche bevindt zich vlakbij de rand van het zwembad.
Het appartement beschikt over een privé-buitengedeelte dat is ingericht om buiten te eten, vanwaar men geniet van een mooi uitzicht over de toscaanse kust, en de benodigdheden voor de barbecue.

Indien nodig kunnen de gasten zich tot de eigenaren van het appartement wenden, die vlakbij wonen.


Inrichting

Het appartement biedt plaats aan 7 gasten in 1 driepersoonskamer, 1 kamer met twee éénpersoonsbedden en  1 tweepersoonskamer, en heeft 2 badkamers.

In het bijzonder bestaat het uit een keuken, woonkamer met eetgedeelte, een driepersoonskamer, een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden, een tweepersoonskamer en twee badkamers met douche.

Vanaf de woonkamer heeft men direkte toegang tot de tuin.


Accessoires en faciliteiten

Het appartement is uitgerust met een zwembad met zonne-energie systeem, barbecue, stereo-installatie, TV, magnetron, electrische oven, diepvriezer, amerikaans koffiezetapparaat, espresso apparaat, waterkoker, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedje, kinderstoel en privé-parkerplaats.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op 1,5 kilometer van het appartement.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
5 dagen
Appartamento Casale (7 bedden)1170 1490  1490 1170 1810 1170
6 dagen
Appartamento Casale (7 bedden)1170 1490  1490 1170 1810 1170
7 dagen
Appartamento Casale (7 bedden)1170 1490 1810 1490 1170 1810 1170
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten