Villa Pelago

Villa met zwembad in de heuvels van Florence nabij de plaats Pelago. 16/22 slaapplaatsen. Grote tuin, privé-zwembad, golf in de nabije omgeving

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Valdisieve

Plaats:
Pelago (Florence)

Personen:
Van 16 tot 22 slaapplaatsen

Villa Pelago
Villa Pelago

De villa (16/22 slaapplaatsen) is gelegen in het groen van de Florentijnse wijn- en olijfgaarden bij Pelago, op korte afstand van Florence, dat eenvoudig met de auto of per trein te bereiken is. In de tuin van de villa ligt een zwembad gereserveerd voor de gasten. De villa biedt een handvol activiteiten: fietsverhuur om de omgeving te verkennen, deelname aan kooklessen voor de Florentijnse en Toscaanse keuken, gereserveerde museum bezoeken of dagtochten naar nabijgelegen bezienswaardigheden. Gratis internetverbinding. Niet ver van de villa liggen tennisbanen (10 minuten), een manege (20 minuten) en een golfbaan (40 minuten). In de maanden september en oktober worden er dagen georganiseerd tijdens de wijnoogst waarin ook de gasten van de villa kunnen participeren. De villa is een ideale uitgangsbasis voor dagtochten naar vele Toscaanse steden zoals Arezzo, Siena, Pisa, San Gimignano, Volterra, Montepulciano, il Casentino. Op 6 kilometer van de villa ligt het treinstation van Pontassieve, waar elk kwartier een trein vertrekt naar Florence. Afstanden: Florence 18 km - Arezzo 60 km - San Gimignano 75 km - Siena 90 km - Pisa 120 km.

De villa (7 slaapkamers + 4 slaapplaatsen in bedbank en 5 badkamers) bestaat uit vier appartementen van circa 60 m2 welke niet apart worden verhuurd. Ieder appartement heeft een föhn, een magnetron, stereo installatie. Het appartement Michelangelo (3+2 slaapplaatsen) bestaat uit een salon met openhaard en tweepersoons bedbank, keuken, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een extra eenpersoonsbed en 1 badkamer. Het appartement Giotto (5+1 slaapplaatsen) bestaat uit een salon met kookhoek, openhaard en eenpersoons bedbank, 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed (waarvan 1 met een extra eenpersoonsbed) en 1 badkamer. Het appartement Donatello (6 slaapplaatsen) heeft een keuken, salon, 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en beide een extra eenpersoonsbed en 1 badkamer. Op korte afstand bevindt zich het appartement Montepescoli, dat bestaat uit 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een woonkamer met een eenpersoons bedbank en 2 badkamers. Alle appartementen kijken uit op de omliggende heuvels.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Pelago (16 bedden)2320 €2690 €2320 €2320 €2320 €
Villa Pelago (22 bedden)3000 €3750 €3000 €3000 €3000 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten