Villa Tavarnelle

Villa met 4+2 slaapplaatsen tussen Florence en Siena, in de Chianti regio, in Tavarnelle Val di Pesa. Zwembad, air conditioning, internetverbinding, tafelvoetbal, ping-pongtafel. Manege en tennisclub op enkele kilometers.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Chianti

Plaats:
Tavarnelle Val di Pesa (Florence)

Personen:
4+2

Villa Tavarnelle
Villa Tavarnelle

Beschrijving

De ramen van de villa die gelegen is tussen Siena en Florence, in Tavarnelle in Val di Pesa kijken uit over de heuvels van de Chianti, bedekt met wijngaarden en rijk aan wandelpaden voor wandelingen en excursies te paard en op de fiets in de natuur.
Een verblijf in de villa is de ideale gelegenheid om Florence te bezoeken en zijn beroemde monumenten en musea - de Duomo, de kerk van Santa Croce, Ponte Vecchio, de Uffizi Galerij. Tevens Siena, de stad van de Palio bevindt zich op enkele kilometers van de villa.

Het gebouw wordt omringd door een tuin waarin zich de benodigdheden voor de barbecue, tafelvoetbal en een ping-pongtafel bevinden.
Het privé-zwembad (4x12 m; diepte: 1,30 m) bevindt zich op ongeveer 20 meter van de woning. De rand van het zwembad is ingericht met ligbedden en parasols.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellend gebouw biedt plaats aan 4+2 gasten in 1 kamer met twee bedden, 1 tweepersoonskamer en 1 tweepersoons slaapbank; en heeft bovendien 2 badkamers.

Op de begane grond bevindt zich een garage.
Op de eerste verdieping bevinden zich een woonkamer met tweepersoons slaapbank, de eetkamer met ruime keuken, een kamer met twee bedden, een tweepersoonskamer en twee badkamers (één met bad en één met douche).
Drie zijden van de villa zijn omringd door een terras dat is ingericht met tafel en stoelen om buiten te eten.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, barbecue, tafelvoetbal, ping-pongtafel, air conditioning, internetverbinding, satelliet TV, DVD speler, oven, magnetron, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedje, fietsen en privé-parkeerplaats.
Een huishoudelijke hulp en een kok zijn op verzoek beschikbaar.

Een levensmiddelenwinkel en een restaurant bevinden zich op minder dan 900 meter van de villa.
Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in Tavarnelle (3 km).
Een manege en een tennisclub bevinden zich binnen een straal van 5 kilometer van de woning.

 

Huurprijzen

 jan-febmaart-marapr-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Tavarnelle ( 4+2 bedden )         315 � 
5 dagen
Villa Tavarnelle ( 4+2 bedden )525 �579 �735 �    735 �525 �630 �684 �
7 dagen
Villa Tavarnelle ( 4+2 bedden )684 �735 �841 �967 �1113 �1503 �946 �841 �684 �789 �841 �
Informatie