Villa Maris

Villa met 17+2 slaapplaatsen in de Valdelsa, in Montaione (Florence). Zwembad, groot park, kinderspeelplaats, internetverbinding, hydromassage. Op verzoek worden italiaanse lessen en toscaanse kookcursussen georganiseerd. Golfclub, tennisbanen en manege binnen een straal van enkele kilometers.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Valdelsa

Plaats:
Montaione (Florence)

Personen:
17/19

Villa Maris
Villa Maris

Ligging

De ramen van de villa die zich op een panoramische positie bevindt, openen zich naar de heuvels van de Valdelsa, in het hart van Toscana. De villa bevindt zich in Montaione, in de provincie Florence.

Een verblijf in de villa betekent de mogelijkheid om Certaldo te bezoeken, de stad van Giovanni Boccaccio waar ieder jaar de "Mercantia" plaatsvindt, het internationale festival van straatartiesten; en Vinci, waar de beroemde Leonardo geboren is; San Gimignano, met zijn torens; Volterra, de stad van het albast.

Op enkele kilometers van de villa bevinden zich de thermale baden van Gambassi Terme.


Beschrijving

De structuur wordt omringd door ongeveer 5 hectare terrein. Het gedeelte vlakbij de gebouwen bestaat uit een pijnboombos en een botanische tuin, waarin vele wandelpaden bijeen komen om aangename wandelingen te maken in het toscaanse landschap. Het landgoed heeft tevens een grote olijfgaard.

Het privé-zwembad (5x10 m; diepte: 0,80-2,00 m), een kinderspeelplaats, de barbecue, een ping-pongtafel en tafels om buiten te eten zijn beschikbaar voor de gasten in het grote park.


Inrichting

De structuur is onderverdeeld in drie appartementen en twee kleine onafhankelijke villa`s, en biedt plaats aan 17+2 gasten in 5 tweepersoonskamers, 1 kamer met twee enkele bedden, 1 éénpersoonskamer, 1 vierpersoonskamer en 1 tweepersoons slaapbank, en heeft 5 badkamers.

In totaal bestaat de villa uit vijf keukens, twee woonkamers (één met een tweepersoons slaapbank), vijf tweepersoonskamers, een vierpersoonskamer, een kamer met twee enkele bedden, een éénpersoonskamer, een badkamer met bad en vier badkamers met douche (waarvan één met hydromassage-douche).


Accessoires en faciliteiten

De villa is uitgerust met een privé-zwembad, barbecue, glijbaan, schommel, ping-pongtafel, werkende open haard, satelliet TV, internetverbinding, hydromassage-douche, electrische oven, broodrooster, amerikaans koffiezetapparaat, espresso apparaat, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedje, privé-parkeerplaats.
Op verzoek worden italiaanse lessen en toscaanse kookcursussen gehouden.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.

Een restaurant en een levensmiddelenwinkel bevinden zich op 500 meter van de villa.
Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in Montaione (1 km).
Een manege bevindt zich op 80 meter van de villa.
Een tennisclub bevindt zich op 1 kilometer van het landgoed.
Een golfclub bevindt zich op 6 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Maris ( 17+2 bedden )1328 �1509 �1701 �1509 �1328 �1875 �1328 �
4 dagen
Villa Maris ( 17+2 bedden )     2375 � 
7 dagen
Villa Maris ( 17+2 bedden )3090 �3515 �3965 �3515 �3090 �3500 �3090 �
Informatie