Villa dei Pini

Villa met zwembad en groot bebost park op het platteland van Empoli, in Montaione, in de provincie Florence. 12 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, zonneweide. Thermale baden, manege, tennisclub en golfclub in de omgeving.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Platteland van Florence

Plaats:
Montaione (Florence)

Personen:
12

Villa dei Pini
Villa dei Pini

Beschrijving

De vakantievilla bevindt zich in Montaione, een plaatsje in de provincie Florence gelegen op het platteland van Empoli. Een groot bebost park gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten omringd de villa, dat deel uitmaakt van een landgoed van 84 hectare met pijnbomen, bossen, bebouwde velden, olijfgaarden en wijngaarden. In het park bevinden zich het privé-zwembad (5,30x12,70 m; diepte: 1,20 m) voorzien van een zonneweide, een tafel en stoelen en de benodigdheden voor de barbecue.

De villa is een optimale accomodatie voor verschillende soorten toeristen: de liefhebbers van de natuur kunnen zich ontspannen door het maken van lange wandelingen en excursies te paard of op de fiets te maken op het toscaanse platteland; de sportievere gasten kunnen de golfclub, de manege en de tennisclub bezoeken die zich op enkele kilometers van het landgoed bevinden; tot slot kunnen de liefhebbers van kunst en cultuur interessante dagtrips maken naar de nabije plaatsen Certaldo, Empoli, Vinci, Pisa en Florence. De thermale baden van Gambassi Terme bevinden zich op enkele kilometers van de villa.


Inrichting

De villa biedt 12 slaapplaatsen in 1 kamer met twee enkele bedden, 5 tweepersoonskamers, en 5 badkamers. De kamers bevinden zich op de eerste verdieping.

In het bijzonder bestaat de villa uit twee eetkamers/woonkamers; uitgeruste keuken met electrische oven, magnetron, gaspitten en koelkast met vriezer; een kamer met twee verenigbare éénpersoonsbedden en badkamer en-suite; vijf tweepersoonskamers (waarvan drie met badkamer en-suite); een badkamer met bad.
De slaapkamers zijn voorzien van air conditioning.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, barbecue, air conditioning, satelliet TV, internetverbinding, werkende open haard, vaatwasser, magnetron, electrische oven, wasautomaat en privé-parkeerplaats.
Twee ledikanten voor pasgeborenen zijn op verzoek beschikbaar.

Levensmiddelenwinkels, restaurants, winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in Montaione (1 km).
Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Castelfiorentino (8 km).
Op 1 kilometer van de villa bevinden zich een manege en een tennisclub.
De thermale baden van Gambassi Terme bevinden zich op 5 kilometer.
Een golfclub bevindt zich op 10 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
1 dagen
Villa dei Pini ( 12 bedden )394 €497 €591 € 591 €497 €394 € 591 €
7 dagen
Villa dei Pini ( 12 bedden )2300 €2900 €3450 €4150 €3450 €2900 €2300 €4150 €3450 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten