Villa Vinci

Villa met zwembad voor vakanties op het platteland van Empoli, tussen Lamporecchio (Pistoia) en Vinci (Florence). 5/7 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue, houtoven, internetverbinding.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Platteland van Empoli

Plaats:
Vinci (Florence)

Personen:
5+2 slaapplaatsen

Villa Vinci
Villa Vinci

De villa (5+2 slaapplaatsen) bevindt zich tussen Vinci en Lamporecchio, op het empolese platteland, in het hart van Toscane. Florence, Pisa, Lucca, Siena, San Gimignano, Montepulciano, Pienza, Montalcino en andere belangrijke kunst en cultuursteden in de regio zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Het gebouw is omringd door het typische toscaanse landschap, met de lieflijke heuvels bedekt met olijfgaarden. Vanuit de ramen ziet men de prachtige Villa Rospigliosi, daterend uit de XVIIe eeuw.

De villa is voorzien van alle comfort (satelliet TV, internetverbinding, wieg, oven, koelkast, wasautomaat, strijkijzer en strijkplank, vaatwasser, verwarming en parkeerplaats). In de tuin bevinden zich het zwembad (8x3 m.), de benodigdheden voor de barbecue en een houtoven.

De kamers van de villa (2 tweepersoonskamers, 1 éénpersoonskamer + tweepersoonsslaapbank en 3 badkamers) zijn verdeeld over twee verdiepingen.
De begane grond bestaat uit een keuken, twee zitkamers, 1 éénpersoonskamer met badkamer ensuite en een tweede badkamer. De keuken opent zich naar een overdekt terras.
Op de eerste verdieping bevinden zich 1 slaapkamer met twee enkele bedden, 1 tweepersoonskamer met hemelbed en 1 badkamer.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Vinci (5+2 bedden)1445 €1905 €2820 €1905 €1445 €2820 €2820 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten