Villa Luana

Villa voor vakanties in de florentijnse Chianti, in Montespertoli, tussen Florence en Siena. 8/11 slaapplaatsen, zwembad, grote omheinde tuin, barbecue, hydromassage.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Chianti

Plaats:
Montespertoli (Florence)

Personen:
8+3 slaapplaatsen

Villa Luana
Villa Luana

Gebouwd in 1874, rijst de villa (8+3 slaapplaatsen) op in een panoramische positie op de heuvels van de Chianti, vlakbij Montespertoli, een stadje gelegen tussen Florence en Siena. San Gimignano en San Miniato zijn in de verte zichtbaar. Rondom de structuur bevinden zich talrijke trekking routes.

Recentelijk gerestaureerd, is de hoofdwoning met smaak en elegantie ingericht en voorzien van alle meest moderne comforts (satelliet TV, wasautomaat, vaatwasser, electrische oven en strijkijzer). Beschikbaar voor de gasten: een wieg voor pasgeborenen en een parkeerplaats. Op verzoek wordt er gezorgd voor het ontbijt en het eten.

De tuin van ongeveer 1000 m² is compleet omheind en ingericht met tafels en stoelen om buiten te eten. Hier bevinden zich tevens het zwembad en de benodigdheden voor de barbecue.

De structuur (4 tweepersoonskamers + tweepersoons slaapbank en een éénpersoons slaapbank en 3 badkamers) bestaat uit een villa en een kleine dependance.

De villa heeft ruime kamers, plafonds met houten balken en vloeren van cotto.
Op de begane grond bevinden zich de compleet uitgeruste keuken, een beschilderde zitkamer, een kleine salon, een eetkamer met open haard en een grote ruimte. De keuken opent naar de tuin en de veranda, ingericht met leunstoelen, banken en tafelvoetbal.
De eerste verdieping bestaat uit een keuken, zitkamer met open haard en tweepersoons slaapbank, 3 tweepersoonskamers, 1 badkamer met douche en 1 badkamer met hydromassagebad. In één van de slaapkamers bevindt zich een éénpersoons slaapbank.

De dependance is een studio dat beschikt over een kookhoek, tweepersoonsbed en 1 badkamer met douche.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Luana (8+3 bedden)     1225 € 
7 dagen
Villa Luana (8+3 bedden)1590 €2205 €2585 €2205 €1590 €2585 €2585 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten