Villa Santa Michela

Villa met zwembad in de omgeving van Montelupo Fiorentino, op enkele kilometers van Florence. 9 slaapplaatsen, tennisbanen, barbecue.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Platteland van Empoli

Plaats:
Montelupo Fiorentino (Florence)

Personen:
9 slaapplaatsen

Villa Santa Michela
Villa Santa Michela

De villa (9 slaapplaatsen) is gelegen op de helling van een heuvel in de zone van Montalbano, in de omgeving van Montelupo Fiorentino. Het gebouw kijkt uit op het vrolijke florentijnse platteland en is omringd door wegen voor trekking, dat het tot een ideale accomodatie maakt voor eenieder die zijn vakantie door wil brengen in contact met de natuur, lange wandelingen makend. Gelegen in het hart van Toscane, is de villa tevens een perfect uitgangspunt om de meest belangrijke kunststeden uit de regio te bezoeken: Florence, Pisa, Volterra, Siena, Arezzo, San Gimignano, Lucca en Livorno zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. In de tuin van de villa bevinden zich een zwembad (16x7 m.) met een kleiner bad voor de kinderen, een kleedkamer en een badkamer met douche en de benodgidheden voor de barbecue. Mogelijkheid tot het gebruik maken van de privé-tennisbaan.

De kamers van de villa (4 slaapkamers en 3 badkamers) beslaan een oppervlakte van 400 m² en zijn verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond bestaat uit een salon met lunchtafel en open haard, compleet ingerichte keuken en 1 badkamer. De eerste verdieping bestaat uit 2 tweepersoonskamers, 1 slaapkamer met twee éénpersoonsbedden, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed en 2 badkamers met douche. Wasserijruimte met wasautomaat, strijkplank en strijkijzer in het souterrain

 

Huurprijzen

 jan-junjuli-augsep-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Santa Michela (9 bedden)2640 €3395 €2640 €3395 €2640 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten