Villa Marco

Villa te huur in de Chianti streek, nabij Florence. Villa met 8/12 slaapplaatsen, privé-zwembad, externe hydromassage voor 7 personen, internet verbiding, speelplaats voor kinderen, airconditioning. Golfclub, manege en tennisclub op enkele kilometers. Mogelijkheid tot het organiseren van diners en kookcursussen.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Chianti

Plaats:
San Casciano (Florence)

Personen:
Van 8 tot 12

Villa Marco
Villa Marco

De villa bevindt zich in de Florentijnse Chianti zone, niet ver van San Casciano en is omgeven met olijf- en wijngaarden. Op korte afstand van de villa ligt een meertje. De villa stamt uit het begin van de 19e eeuw en is recent gerenoveerd. Origineel behoorde de villa tot het landgoed van graaf Bandini dat grensde aan San Andrea in Percussiva, de woonplaats van Niccolò Machiavelli. In de tuin bevinden zich het privé-zwembad (6x12 m; diepte: 1,40 m), een externe hydromassage voor 7 personen en een speelplaats voor kinderen. De villa is van alle comfort voorzien (internet verbinding, satelliet tv, stereo installatie, DVD speler, vaatwasser, wasautomat, interne hydromassage, magnetron, oven, vriezer, citruspers, amerikaans koffiezetapparaat, tafelvoetbal, biljarttafel, strijkijzer, airconditioning, kinderbedden en privé-parkeerplaats).

De villa is een drie verdiepingen tellend gebouw met tot 12 bedden in 2 kamers met twee bedden, 2 tweepersoonskamers en 2 slaapbanken en heeft 3 badkamers en 1 toilet.
Op de begane grond bevindt zich de keuken, een salon met twee tweepersoons bedbanken en een toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier tweepersoons slaapkamers en twee badkamers.
De tweede verdieping, vroeger een duiventil, bevat een badkamer met hydromassage-bad.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Marco (12 bedden)1590 �2230 �2650 �2230 �1590 �2230 �2230 �
Informatie