Villa Pontassieve

Voormalig klooster uit de vijftiende eeuw veranderd in een villa met 7 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdisieve, in Pontassieve (Florence). Zwembad, tuin, barbecue, internet verbinding. Schitterend uitzicht over de ondergelegen vallei. Manege en tennisbanen in de omgeving. Op enkele kilometers van Florence.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Valdisieve

Plaats:
Pontassieve (Florence)

Personen:
7

Villa Pontassieve
Villa Pontassieve

Beschrijving

Hectaren aan bossen, wijngaarden en olijfgaarden: dit is het panorama waarover de villa, die zich op ongeveer 15 kilometer van Florence bevindt, in Pontassieve, in de Valdisieve. Gebouwd in de vijftiende eeuw, was de villa oorspronkelijk een klooster temidden van de geuren en kleuren van het toscaanse landschap. Op enkele kilometers van het landgoed bevindt zich de bushalte die ervoor zorgt dat men gemakelijk het historisch centrum van Florence bereikt. Talrijke kunststeden en toeristische plaatsen van Toscane, waaronder die van Arezzo, San Gimignano, Siena en Pisa, zijn eenvoudig bereikbaar voor aangename dagjes uit.

De villa is omringd door een tuin, waarin zich het privé-zwembad (6x12 m; diepte: 0,80-1,40 m) bevindt. De gasten kunnen in de portiek eten die ingericht is met tafel en stoelen en zich ontspannen op de grote binnenplaats genietend van het schitterende uitzicht over de vallei.


Inrichting

De villa biedt 2 tweepersoonskamers, 1 éénpersoonskamer en 1 kamer met twee éénpersoonsbedden, met een totaal van 7 slaapplaatsen, en heeft 2 badkamers en 1 toilet.
De begane grond bestaat uit een ruime keuken, woonkamer, eetkamer, wasserijruimte, een éénpersoonskamer en een toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich de biljartzaal, een kamer met twee éénpersoonsbedden, een tweepersoonskamer en twee badkamers.
Een ruime tweepersoonskamer bevindt zich op de tweede verdieping.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, barbecue, satelliet TV, DVD speler, internet verbinding, werkende open haarden, biljarttafel, oven, vaatwasser, wasautomaat en privé-parkeerplaats.
Een kok, een huishoudelijke hulp en een baby-sitting en ontbijtservice zijn beschikbaar op verzoek.

Postkantoor, levensmiddelenwinkels, bar en een apotheek bevinden zich in Molin del Piano (3 km).
Restaurant en treinstation bevinden zich op 5 kilometer van de villa.
Tennisbanen en manege binnen een straal van 10 kilometer van het verblijf.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Pontassieve ( 7 bedden )1729 €1929 €2527 €1929 €1729 €2527 €1729 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten