Villa San Martino

Villa uit de achttiende eeuw met 12 slaapplaatsen in Rignano sull`Arno (Florence), in de hoge Valdarno. Grote tuin, zwembad, kinderspeelplaats, internet verbinding, schitterend uitzicht, excursies te paard, direkte verkoop van produkten uit de boerderij.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Hoge Valdarno

Plaats:
Rignano sull`Arno (Florence)

Personen:
12

Villa San Martino
Villa San Martino

Beschrijving

De bergketen van Pratomagno, de heuvels van de Chianti en de valleien van de Arno: dit is het panorama waarop de villa, gelegen op 300 meter hoogte in de hoge Valdarno, in Rignano sull`Arno (Florence) uitkijkt.

De villa, die in de eerste helft van de negentiende eeuw het zomerverblijf was van de beroemde natuurkundige Enrico Fermi, is een elegant gebouw dat in de achttiende eeuw gebouwd werd, en is recent gerestaureerd, zijn originele stijl behoudend. Rondom strekt zich 40 hectare aan terrein uit, gecultiveerd met olijven en wijnstokken en een immens park.

De tuin is ingericht met een kinderspeelplaats uitgerust met driewielers en een schommel, een barbecue en een tafel om buiten te eten, genietend van het omringende landschap.

Tussen een tenniswedstrijd in de tennisclub op enkele kilometers van de villa of een excursie te paard en het bezoek aan het Natuurpark van de Casentinese Bossen of één van de vele kunststeden van Toscane die eenvoudig bereikbaar zijn met de auto (Siena, Florence, Arezzo), kunnen de gasten zich ontspannen aan de rand van het privé-zwembad (12x6 m; diepte: 1,50 m), ingericht met ligstoelen en een gazebo.

De ruime, gedecoreerde salons en de grote tuin zijn een schitterende achtergrond voor het vieren van ceremonies en bruiloftsfeesten.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw bestaat uit een keuken, drie gedecoreerde salons met open haard, vijf tweepersoonskamers (waarvan één op de begane grond en één met tweepersoons slaapbank) en vier badkamers, met een totaal van 12 slaapplaatsen.
Drie slaapkamers hebben een badkamer ensuite.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, schommel, driewielers, fietsen, benodigdheden voor de barbecue, werkende open haarden, internet verbinding, magnetron, oven, vaatwasser, wasautomat, kinderbed en privé-parkeerplaats.
Een kok, een huishoudelijke hulp, een ontbijtservice en een baby-sitter zijn op verzoek beschikbaar.
Het is mogelijk om olie, wijn en andere produkten van de boerderij te kopen.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich binnen een straal van 5 kilometer van de villa.
Een manege en een tennisclub bevinden zich binnen 4,5 kilometer van het landgoed.

 

Huurprijzen

 jan-febmaart-junjuli-augsep-octnov-deckerstmispasen
7 dagen
Villa San Martino ( 12 bedden )3900 €2500 €3625 €2250 €3900 €3900 €3625 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten