Villa Guidetta

Vakantievilla op het platteland van Empoli, vlakbij Montespertoli en op enkele kilometers van Florence. 10 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, barbecue. Tennisbanen, golf en manege in de omgeving.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Chianti

Plaats:
Montespertoli (Florence)

Personen:
10 slaapplaatsen

Villa Guidetta
Villa Guidetta

Gelegen in Montespertoli, in het hart van het empolese platteland, op enkele kilometers van de historische centra van Florence en Siena en andere toscaanse kunst en cultuurschatten, zoals San Gimignano, Vinci en Certaldo, rijst de villa (10 slaapplaatsen) op uit de lieflijke toscaanse heuvels, bedekt met olijfgaarden en wijngaarden. Het gebouw is omringd door een omheinde tuin, waarin zich de benodigdheden voor de barbecue en het privé-zwembad (10x5 m.) bevinden, ingericht met tafels, stoelen, ligbedden en parasols. Voorzien van alle gemakken (wasautomaat, vaatwasser, satelliet TV en stereo-installatie) toont de villa ruime en lumineuze kamers betegeld met cotto (gebakken vloertegels) en plafonds met houten balken. Bij de huurprijs van de villa is een huishoudelijke hulp drie dagen per week inbegrepen. Niet ver van het gebouw bevinden zich een manege, tennisbanen en een golfbaan.

De villa (5 tweepersoonskamers en 4 badkamers) is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond bestaat uit een compleet ingerichte keuken, zitkamer met open haard, satelliet TV en stereo-installatie en 1 badkamer met douche. De eerste verdieping is verdeeld over 3 tweepersoonskamers, 2 kamers met twee éénpersoonsbedden en 3 badkamers met douche.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Guidetta (10 bedden)1467 €2134 €2444 €2775 €2444 €1467 €2775 €2134 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten