Villa Fibbiana

Moderne villa met 8 slaapplaatsen op het platteland ten westen van Florence, vlakbij Empoli. Zwembad, hydromassage. Op slechts 25 kilometer van het historisch centrum van Florence. Siena, Pisa, Lucca en andere toscaanse toeristische plaatsen zijn eenvoudig bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

Accommodatie:
Villa

Gebied:
Platteland van Empoli

Plaats:
Empoli (Florence)

Personen:
8

Villa Fibbiana
Villa Fibbiana

Ligging

De villa bevindt zich op het platteland ten westen van Florence, vlakbij Empoli.

Dit gedeelte van het florentijnse platteland is rijk aan bij het massatoerisme nog onbekende interessante stadjes. Op enkele kilometers van de villa bevinden zich dan ook Vinci, de geboortestad van de beroemde Leonardo, waar zich een aan hem gewijd museum bevindt, Montelupo Fiorentino, beroemd vanwege het keramiek, en Certaldo, de stad van Giovanni Boccaccio.

Het platteland van Toscane was tevens een zeer geliefd vakantieoord van de rijke adellijke families en florentijnse aristocratie, die hier talrijke villa's hebben laten bouwen. De bekendste zijn ongetwijfeld de Medici-villa's Artimino, Cambiano, Cerreto Guidi en Poggio a Caiano.

Enkele kilometers ten oosten strekt zich de produktie van de Chianti Colli Fiorentini DOCG en de Chianti Montespertoli DOCG wijnen uit.

Beschrijving

Gelegen in een residentieele wijk op slechts 25 kilometer van het historisch centrum van Florence, is de villa een elegante constructie in moderne stijl ingericht en omringd door een grote tuin.
Het privé-zwembad (15x7 m; diepte: 0,60-1,50 m) op enkele meters van de woning is gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten.
De gasten hebben beschikking over de benodigdheden voor de barbecue en kunnen onder een ruime loggia eten die is ingericht met tafel en stoelen.

Siena, Lucca, Pisa, Arezzo en de Chianti regio zijn eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer, in het bijzonder met de trein.

Indien nodig kunnen de gasten zich wenden tot de eigenaren, die vlakbij wonen.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw biedt plaats aan 8 gasten in 1 slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en 3 tweepersoonskamers, en heeft 3 badkamers.

De begane grond bestaat uit een keuken, woonkamer met eetgedeelte en open haard, twee tweepersoonskamers (waarvan één met privé-badkamer met hydromassage bad en douche en de tweede met privé-badkamer met douche) en een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden.
Op de eerste verdieping bevinden zich een tweepersoonskamer en een badkamer met douche.


Accessoires en faciliteiten

De villa is uitgerust met een zwembad, barbecue, open haard, piano (alleen op aanvraag te gebruiken), satelliet TV, videorecorder/DVD speler, hydromassage bad en douche, oven, koelkast met ijsmaker, diepvriezer, espresso apparaat, vaatwasser, wasautomaat en privé-parkeerplaats.

Winkels en allerlei faciliteiten en het treinstation bevinden zich op 2 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
5 dagen
Villa Fibbiana (8 bedden)1800 �2100 �2400 � 2400 �2100 �1800 �3000 �1800 �
6 dagen
Villa Fibbiana (8 bedden)1845 �2155 �2460 � 2460 �2155 �1845 �3075 �1845 �
7 dagen
Villa Fibbiana (8 bedden)1845 �2155 �2460 �3075 �2460 �2155 �1845 �3075 �1845 �
Informatie