Huurvilla’s voor vakanties op het platteland rondom FlorenceFlorenceholidays.com is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van villa’s voor vakanties op het florentijnse platteland en in Toscane (villa’s met zwembad, luxe villa’s, villa’s gelegen op de top van de toscaanse heuvels en oude landhuizen gerestaureerd en getransformeerd tot villa’s voorzien van alle gemakken).

Een vakantie op het florentijnse platteland stelt je in de gelegenheid om lange excursies te voet of op de fiets te maken op de lieflijke heuvels van de Chianti of in de bossen van de Mugello of om de vele dorpjes te bezoeken die bezaaid op het platteland liggen ten westen van Florence.

Bezoek onze website en kies één van de illa’s op het platteland rondom Florence die we voor jou hebben uitgekozen.

 

Villa Le Classe Villa Le Classe

Elegante vakantievilla vlakbij Montaione, op het platteland van Empoli, op enkele kilometers van Volterra en San Gimignano, in het centrum van de driehoek bestaande uit Siena, Pisa en Florence. 8+2 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 1850 € - max: 3050 €
Meer details
Agritoerisme C.fiorentino Agritoerisme C.fiorentino

Appartement en villa’s te huur op het typische toscaanse platteland, in Castelfiorentino (Florence). Accomodatie met 4 tot 45 slaapplaatsen, tuin, zwembad, satelliet TV, Internetverbinding

7 dagen: min: 574 € - max: 9376 €
Meer details
Villa dei Pini Villa dei Pini

Villa met zwembad en groot bebost park op het platteland van Empoli, in Montaione, in de provincie Florence. 12 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, zonneweide. Thermale baden, manege, tennisclub en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2300 € - max: 4150 €
Meer details
Villa Castelfiorentino Villa Castelfiorentino

Villa voor vakanties op het platteland van Empoli, in de omgeving van Castelfiorentino (Florence). 8 slaapplaatsen, zwembad, wi-fi internet verbinding, barbecue. De villa bevindt zich op enkele kilometers van de thermale baden van Gambassi Terme. Golfbaan en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 2000 € - max: 2900 €
Meer details
Villa Franca Villa Franca

Villa voor vakanties in Montelupo Fiorentino (Florence), op het platteland van Empoli, op enkele kilometers van Florence en de andere toscaanse kunststeden. 4/6 slaapplaatsen, zwembad met hydromassage, tuin, internetverbinding.

7 dagen: min: 1500 € - max: 2850 €
Meer details
Villa Montagnana Villa Montagnana

Luxe villa met zwembad op het platteland van Empoli, in Certaldo (Florence). 15 slaapplaatsen, grote tuin, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Manege en tennisbanen op enkele kilometers. Mogelijkheid om wijn en olijfeolie geproduceerd op de borderij te kopen.

7 dagen: min: 1695 € - max: 6670 €
Meer details
Villa Guidetta Villa Guidetta

Vakantievilla op het platteland van Empoli, vlakbij Montespertoli en op enkele kilometers van Florence. 10 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, barbecue. Tennisbanen, golf en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1467 € - max: 2775 €
Meer details
Villa Vinci Villa Vinci

Villa met zwembad voor vakanties op het platteland van Empoli, tussen Lamporecchio (Pistoia) en Vinci (Florence). 5/7 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue, houtoven, internetverbinding.

7 dagen: min: 1445 € - max: 2820 €
Meer details
Villa Leonardo Villa Leonardo

Villa uit de XIXe eeuw voor vakanties op het platteland rondom Empoli, in de omgeving van Vinci (Florence). 11/12 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding.

7 dagen: min: € - max: €
Meer details
Villa Empoli Villa Empoli

Villa met 8+1 slaapplaatsen voor vakanties op het platteland van Empoli, in Vinci, in de provincie Florence. Zwembad, tuin, air conditioning, kinderspeelplaats. Schitterend uitzicht over het omringende landschap. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1065 € - max: 1950 €
Meer details
Villa Fibbiana Villa Fibbiana

Moderne villa met 8 slaapplaatsen op het platteland ten westen van Florence, vlakbij Empoli. Zwembad, hydromassage. Op slechts 25 kilometer van het historisch centrum van Florence. Siena, Pisa, Lucca en andere toscaanse toeristische plaatsen zijn eenvoudig bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

7 dagen: min: 1845 € - max: 3075 €
Meer details
Villa Gianni Villa Gianni

Villa met 6 slaapplaatsen op het platteland van Empoli, in Montespertoli, in de provincie Florence. Grote tuin, zwembad, kinderspeelplaats, air conditioning, internetverbinding, hydromassage. Manege, tennisclub en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1335 € - max: 2665 €
Meer details