Villa Mugello

Villa in de Mugello, in Vicchio, in de provincie Florence. 12 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, schitterend panorama.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Mugello

Plaats:
Vicchio (Florence)

Personen:
12 slaapplaatsen

Villa Mugello
Villa Mugello

De villa (12 slaapplaatsen) bevindt zich in Vicchio, in de Mugello, op de toscaanse Apennijnen, in de provincie Florence. In de omgeving van het gebouw bevinden zich talrijke beroemde villa’s van de Medici en schitterende nog weinig bekende romaanse kerken maar die zeker opmerkelijk zijn. Rondom het gebouw zijn vele wandelpaden te vinden voor aangename wandelingen of lange excursies te paard of op de mountainbike. In de omgeving van de villa bevinden zich tevens het Barberino Outlet Village en het meer van Bilancino.

Vele belangrijke kunststeden van Toscane, zoals Florence, Arezzo, Siena, Lucca en Pisa, zijn gemakkelijk bereikbaar voor dagtrips.

Voorzien van alle comforts (TV, strijkijzer, wasautomaat, benodigdheden voor de barbecue) is het gebouw omringd door een groot park, waarin zich het zwembad voor exclusief gebruik van de gasten bevindt, uitgerust met parasols en ligbedden, een bos met eeuwenoude bomen en een kapel. De villa beschikt tevens over een ingerichte loggia, om buiten te eten.

Gedurende de recente restauratiewerkzaamheden zijn de vloeren in cotto en de originele plafonds met houten balken bewaard gebleven. Het gebouw met twee verdiepingen is ingericht met antieke meubels en de ramen en de balkons kijken uit over het prachtige bos van de vallei van de Mugello.

De villa (6 tweepersoonskamers en 7 badkamers) is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond bestaat uit een entree, eetkamer, twee zitkamers met open haard, compleet uitgeruste keuken en 2 badkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 tweepersoonskamers, 2 tweepersoonskamers met privé-badkamer met bad of douche, zitkamer met televisie en open haard en 3 badkamers. Beschikbaar voor de gasten: wieg voor baby’s en telefoon (service op aanvraag).

 

Huurprijzen

 jan-junjuli-augsep-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Mugello ( 12 bedden )2660 €3830 €2660 €3830 €2660 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten