Villa Archi

Villa met 8+1 slaapplaatsen in Montespertoli (Florence), in de Chianti regio. Zwembad, grote tuin, barbecue. Historisch centrum van Florence eenvoudig bereikbaar met auto en bus.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Chianti

Plaats:
Montespertoli (Florence)

Personen:
8+1

Villa Archi
Villa Archi

Ligging

De villa bevindt zich vlakbij Montespertoli (Florence), in de Chianti regio.

Chianti is de naam van een groot gebied in centraal Toscane waar de gelijknamige rode wijn wordt geproduceerd, wereldwijd beroemd. Op zijn beurt is de zone van de Chianti verdeeld in verschillende deelgebieden, waarvan de bekendste ongetwijfeld het gebied van de Chianti Classico is, dat zich uitstrekt tussen Florence en Siena. Het deelgebied Chianti Montespertoli is de meest recente, die pas in 1996 is ontstaan.

Ook al is de Chianti voornamelijk bekend vanwege de rode wijn die hier geproduceerd wordt, het is ook een regio van groot toeristisch belang, rijk aan prachtige kerken en fascinerende middeleeuwse dorpjes, alsook grote villa's die ooit toebehoorden aan de aristocratische toscaanse families en die tegenwoordig veranderd zijn in agrarische bedrijven die eno-gastronomische proeverijen organiseren.


Beschrijving

Temidden van het rustige toscaanse landschap, is de villa de ideale accomodatie voor iedereen die een ontspannen vakantie wil doorbrengen en tegelijkertijd een optimaal vertrekpunt om de plaatsen op het empolese platteland te bezoeken (Vinci, Montelupo Fiorentino en Certaldo), het gehele gebied van de Chianti, San Gimignano, Siena en Florence. Het historisch centrum van Florence, op een twintigtal kilometers, is dan ook eenvoudig bereikbaar met de bus.

De in rustieke stijl ingerichte villa is onrimgd door een grote tuin waarin zich het bovengrondse zwembad (7,30x3,60 m; diepte: 1,20 m) en de benodigdheden voor de barbecue bevinden.
De loggia is ingericht met tafel en stoelen om buiten te eten.


Inrichting

De villa biedt plaats aan 8+1 gasten in 4 tweepersoonskamers en1 extra éénpersoonsbed, heeft 2 badkamers en bestaat uit een keuken, woonkamer met open haard, eetgedeelte, vier tweepersoonskamers, een badkamer met bad en een badkamer met douche.

Een extra éénpersoonsbed kan op verzoek in één van de slaapkamers geplaatst worden.
De woonkamer en één van de slaapkamers zijn voorzien van direkte toegang tot de loggia.


Accessoires en faciliteiten

De villa heeft ene bovengronds zwembad, barbecue, werkende open haard, magnetron, oven, vriezer en privé-parkeerplaats.

Winkels en allerlei faciliteiten en de bushalte om het historisch centrum van Florence te bereiken bevinden zich in Montespertoli, op 5 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
5 dagen
Villa Archi ( 8+1 bedden )840 €975 €1235 € 1235 €975 €840 €1505 €840 €
6 dagen
Villa Archi ( 8+1 bedden )840 €975 €1235 € 1235 €975 €840 €1505 €840 €
7 dagen
Villa Archi ( 8+1 bedden )840 €975 €1235 €1775 €1235 €975 €840 €1505 €840 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten