Villa Leonardo

Villa uit de XIXe eeuw voor vakanties op het platteland rondom Empoli, in de omgeving van Vinci (Florence). 11/12 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Platteland van Empoli

Plaats:
Vinci (Florence)

Personen:
11+1

Villa Leonardo
Villa Leonardo

De villa dat dateert uit de XIXe eeuw (11+1 slaapplaatsen) bevindt zich op platteland rondom Empoli, in de provincie Florence, op ongeveer 4 kilometer van Vinci, de geboorteplaats van de geniaal Leonardo. Gezien zijn strategische positie in het hart van Toscane, is de structuur tevens een optimale uitgangsbasis voor dagtrips naar Florence, San Gimignano en Lucca. Ook de stranden van de toscaanse kust zijn gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Het gebouw op twee verdiepingen is omringd door een grote tuin waarin zich het zwembad en een ingerichte gazebo bevinden om buiten te eten.

De villa is voorzien van alle gemakken (werkende open haard, satelliet TV, internet verbinding, telefoon, vaatwasser, magnetron, wasautomaat, strijkijzer, ledikant voor kinderen en parkeerplaats). Op verzoek worden diners georganiseerd op basis van de typische gerechten uit de toscaanse keuken en wordt historische-architectonische informatie verstrekt over de kunststeden van Toscane.

De villa biedt 1 driepersoonskamer, 4 tweepersoonkamers, 3 badkamers en 1 toilet.

De begane grond bestaat uit een eetkamer, zitkamer, betegelde keuken en een toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich 1 driepersoonskamer, 2 tweepersoonskamers met privé-badkamer met douche en 2 tweepersoonskamers met een gezamenlijke badkamer.

 

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten