Villa Calenzano

Villa met 8+2 slaapplaatsen op een panoramische positie op de heuvels tussen Florence en Prato, in Calenzano. Tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding, schommel en glijbaan.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Heuvels rondom Florence

Plaats:
Calenzano

Personen:
8+2

Villa Calenzano
Villa Calenzano

Beschrijving

De met bossen bedekte heuvels en de onderliggende vallei: dit is het prachtige panorama waar de ramen en de tuin van de villa op uitkijken die gelegen is tussen Florence en Prato, in de gemeente Calenzano.

Een verblijf in de villa betekent niet alleen de gelegenheid om zich te ontspannen langs de oevers van het nabije meer van Bilancino of om wandelingen of excursies te paard te maken op de omringende heuvels. De villa is namelijk tevens een geschikt vertrekpunt om Florence en zijn vele, beroemde monumenten te bezoeken: de Duomo met de klokkentoren van Giotto, Palazzo Vecchio, Palazzo Pitti en de Boboli tuinen, de Uffizi Galerij.

Het privé-zwembad (14x7 m; diepte: 1,50 m) is gereserveerd voor het exclusief gebruik voor de gasten. Naast het zwembad bevindt zich een loggia die is ingericht met stoelen en ligbedden.
In de tuin die het stenen gebouw omringd bevinden zich tevens een glijbaan, een schommel, de benodigdheden voor de barbecue en een tafel om buiten te eten.

Zelfstandige accommodatie; geen hoteldiensten verstrekt.


Inrichting

De twee verdiepingen tellende villa biedt plaats aan 8+2 gasten in 2 kamers met twee enkele bedden, 2 tweepersoonskamers en 2 extra bedden; er zijn 4 badkamers.

De begane grond bestaat uit een keuken met open haard, een kamer met twee enkele bedden en een badkamer met dubbele douche.
Op de eerste verdieping bevinden zich een kamer met twee enkele bedden en een badkamer met bad en douche ensuite en twee tweepersoonskamers met badkamer met douche ensuite.
Twee extra bedden op verzoek beschikbaar zijn.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, barbecue, schommel, glijbaan, werkende open haard, air conditioning, satelliet TV, internetverbinding, oven, magnetron, raspmolen, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedje en privé-parkeerplaats.

Op 2 kilometer van de villa bevinden zich een restaurant, een pizzeria, een levensmiddelenwinkel en een ijssalon.
Andere winkels en faciliteiten bevinden zich in Barberino di Mugello (8 km).
Een golfbaan bevindt zich op 20 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Calenzano (8+2 bedden)2600 €3100 €3700 €3100 €2600 €2600 €2600 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten