Huurvilla’s met zwembad voor vakanties in FlorenceBen je van plan jouw vakantie door te brengen in Florence?
Bezoek dan de website van ons bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van villa’s voor vakanties in Florence en op het toscaanse platteland: je vindt een ruime keuze aan villa’s met zwembad, luxe villa’s en villa’s op panoramische positie op de heuvels rondom Florence waaruit je de accomodatie kunt kiezen die aan al je wensen voldoet.

Met zijn schitterende historische centrum rijk aan monumenten en musea – de Duomo, Santa Croce, de Uffizi, Palazzo Pitti, het Museum van de Wetenschap, Ponte Vecchio om er maar een paar te noemen – trekt Florence ieder jaar weer duizenden toeristen.

Kies één van onze villa’s met zwembad in Florence voor jouw vakantie in Toscane.

 

Villa Podere Villa Podere

Villa met zwembad voor exclusief gebruik van de gasten in San Polo in Chianti, op 16 km van het centrum van Florence, te huur voor vakantie. 10/12 slaapplaatsen

7 dagen: min: 1862 € - max: 3591 €
Meer details
Villa Florence Villa Florence

Betoverende en elegante historische villa met zwembad. De villa bevindt zich op een heuvel op 8 km van de Dom van Florence en biedt een geweldig panorama op de hele stad van Florence. 8/16 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 4265 € - max: 5852 €
Meer details
Villa dei Pini Villa dei Pini

Villa met zwembad en groot bebost park op het platteland van Empoli, in Montaione, in de provincie Florence. 12 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, zonneweide. Thermale baden, manege, tennisclub en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2300 € - max: 4150 €
Meer details
Villa Reggello Villa Reggello

Villa met zwembad voor vakanties in Reggello (Florence), in de Valdarno, op enkele kilometers van de Abdij van Vallombrosa. 13 slaapplaatsen, internetverbinding, schitterend uitzicht over de Valdarno. Keramiek, yoga en schilderlessen. Tennisbanen en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3000 € - max: 4000 €
Meer details
Villa Archi Villa Archi

Villa met 8+1 slaapplaatsen in Montespertoli (Florence), in de Chianti regio. Zwembad, grote tuin, barbecue. Historisch centrum van Florence eenvoudig bereikbaar met auto en bus.

7 dagen: min: 840 € - max: 1775 €
Meer details
Villa Pontassieve Villa Pontassieve

Voormalig klooster uit de vijftiende eeuw veranderd in een villa met 7 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdisieve, in Pontassieve (Florence). Zwembad, tuin, barbecue, internet verbinding. Schitterend uitzicht over de ondergelegen vallei. Manege en tennisbanen in de omgeving. Op enkele kilometers van Florence.

7 dagen: min: 1729 € - max: 2527 €
Meer details
Villa Montagnana Villa Montagnana

Luxe villa met zwembad op het platteland van Empoli, in Certaldo (Florence). 15 slaapplaatsen, grote tuin, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Manege en tennisbanen op enkele kilometers. Mogelijkheid om wijn en olijfeolie geproduceerd op de borderij te kopen.

7 dagen: min: 1695 € - max: 6670 €
Meer details
Villa Centostelle Villa Centostelle

Oude en elegante villa met 11+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence.Groot park, zwembad, hydromassage, barbecue, internetverbinding, ping-pongtafel, bordspellen. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving. Schitterend panoramisch uitzicht over Florence en de omliggende heuvels.

7 dagen: min: 4265 € - max: 5200 €
Meer details
Villa Renai Villa Renai

Villa met zwembad voor vakantiehuur vlakbij Florence. Villa voor 10/12 personen.

7 dagen: min: 1625 € - max: 2625 €
Meer details
Villa Pelago Villa Pelago

Villa met zwembad in de heuvels van Florence nabij de plaats Pelago. 16/22 slaapplaatsen. Grote tuin, privé-zwembad, golf in de nabije omgeving

7 dagen: min: 2320 € - max: 3750 €
Meer details
Villa Oleandra Villa Oleandra

Villa met privé-zwembad in buiten Florence. Vrijstaande villa met 9 slaapplaatsen, panorama terras, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1400 € - max: 2765 €
Meer details
Villa Santa Michela Villa Santa Michela

Villa met zwembad in de omgeving van Montelupo Fiorentino, op enkele kilometers van Florence. 9 slaapplaatsen, tennisbanen, barbecue.

7 dagen: min: 2640 € - max: 3395 €
Meer details
Villa Vinci Villa Vinci

Villa met zwembad voor vakanties op het platteland van Empoli, tussen Lamporecchio (Pistoia) en Vinci (Florence). 5/7 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue, houtoven, internetverbinding.

7 dagen: min: 1445 € - max: 2820 €
Meer details
Villa Fibbiana Villa Fibbiana

Moderne villa met 8 slaapplaatsen op het platteland ten westen van Florence, vlakbij Empoli. Zwembad, hydromassage. Op slechts 25 kilometer van het historisch centrum van Florence. Siena, Pisa, Lucca en andere toscaanse toeristische plaatsen zijn eenvoudig bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

7 dagen: min: 1845 € - max: 3075 €
Meer details
Villa Fortezza Villa Fortezza

Elegante villa met 8 slaapplaatsen vlakbij Greve in Chianti (Florence), in de regio van de Chianti Classico. Grote externe ruimte, zwembad, mooi panorama, barbecue.

7 dagen: min: 2420 € - max: 4035 €
Meer details