Villa Borgo San Lorenzo

Villa met 14/18 slaapplaatsen voor vakanties in de Mugello, in Borgo San Lorenzo (Florence). Zwembad, tuin, sauna, hydromassage. Panoramisch uitzicht over het omringende landschap. Medici-verblijven, manege, tennisbanen en golfclub op enkele kilometers.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Mugello

Plaats:
Borgo San Lorenzo (Florence)

Personen:
14/18

Villa Borgo San Lorenzo
Villa Borgo San Lorenzo

Beschrijving

De villa bevindt zich op de top van een heuvel in de Mugello, grote regio rijk aan bossen en grote grasvelden gelegen ten noorden van di Florence, waar de Medici enkele van hun meest beroemde verblijven liet bouwen: op enkele kilometer van de villa bevinden zich het kasteel van Trebbio, de villa van Cafaggiolo en villa Demidoff, met zijn schitterende park.

De villa bevindt zich in de gemeente van Borgo San Lorenzo, een van oorsprong romeins stadje voornamelijk bekend vanwege de produktie van keremiek in de beroemde Ovens van San Lorenzo, gesticht door de gebroeders Chini in de beginjaren van de twintigste eeuw. De ramen en de tuin kijken uit op het groene landschap van de Mugello.

Enkele van de meest belangrijke toscaanse kunststeden, waaronder Arezzo, Siena, Lucca en Pisa zijn eenvoudig bereikbaar met korte autoritten. De villa is de perfecte accomodatie voor wie zich aan sport wil wijden: op enkele kilometers van het landgoed bevinden zich dan ook tennisbanen, een golfclub en een manege. Wie van winkelen houdt, kan de nabije outlet bezoeken.

Een ping-pongtafel, de benodigdheden voor de barbecue en een hydromassagebad zijn beschikbaar voor de gasten in de grote tuin die het compleet en nauwkeurig gerestaureerde landhuis omringd.
De gasten genieten van het exclusief gebruik van het privé-zwembad (6x12 m; diepte: 1,40-2,80 m) en kunnen onder de gazebo eten die is ingericht met tafel, stoelen en bankjes.


Inrichting

De villa biedt 18 slaapplaatsen in 1 kamer met twee enkele bedden, 6 tweepersoonskamers en 4 extra éénpersoonsbedden, en heeft 7 badkamers.

De villa is een twee verdiepingen tellend gebouw bestaande uit twee keukens, twee woonkamers (waarvan één met open haard), salon met satelliet TV, relax-zone met sauna, wasserijruimte, vier tweepersoonskamers met badkamer met douche ensuite, een tweepersoonskamer met badkamer met bad ensuite, een zesde tweepersoonskamer, een kamer met twee éénpersoonsbedden en een badkamer met bad.

Vier extra éénpersoonsbedden zijn op verzoek beschikbaar.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, barbecue, extern hydromassagebad, ping-pongtafel, werkende open haard, sauna, satelliet TV, DVD speler, oven, magnetron, vriezer, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedden en kinderstoelen, privé-parkeerplaats.
Kooklessen worden op verzoek georganiseerd.
Op verzoek wordt gezorgd voor een huishoudelijke hulp, een ontbijtservice en een kok.

Winkels en faciliteiten bevinden zich in Grezzano en Luco di Mugello (2 km).
Een manege, een tennisclub en een golfclub bevinden zich binnen 10 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Borgo San Lorenzo ( 14 bedden )2800 €3100 €4150 €3100 €2800 €2800 €2800 €
Villa Borgo San Lorenzo ( 18 bedden )3800 €4100 €5150 €4100 €3800 €3800 €3800 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten