Huurvilla’s op het Piazzale Michelangelo voor vakanties in FlorenceBen je van plan om jouw vakantie door te brengen in Florence, één van de mooiste en beroemde steden ter wereld, bezoek dan onze website: hier vind je een selectie aan huurvilla’s voor vakanties in Florence (luxe villa’s, villa’s met zwembad, villa’s op het florentijnse platteland en met uitzicht over de stad) waaruit je de voor jou beste accomodatie kunt vinden.

Piazzale Michelangelo is het terras van Florence vanwaar de hele stad domineert. Na een bezoek aan de prachtige kerk van San Miniato al Monte en de monumentale begraafplaats van de Porte Sante, afdalend via de trappen komt men uit op de lungarni (oevers van de Arno), vanwaar men gemakkelijk het hart van het historische centrum bereikt.

Kies een villa in de zone van het Piazzale Michelangelo voor jouw volgende vakantie in Florence.

 

Villa Gavinana Villa Gavinana

Appartementen voor vakanties in een sierlijke villa aan de zuidelijke buitenkant van Florence, vlakbij het Piazzale Michelangelo. Accomodatie voor groepen van 4/6/8/10/12 personen. Air conditioning, Internet verbinding, Tuin. Op enkele minuten van het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 590 € - max: 1740 €
Meer details