Huurvilla’s in de florentijnse Chianti voor vakanties op de toscaanse heuvelsRadda in Chianti
Florenceholidays.com is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van villa’s en woningen voor vakanties in Florence en in Toscane (villa’s met zwembad, villa’s op een panoramische positie op de top van de toscaanse heuvels, luxe villa’s en oude kastelen getransformeerd tot vakantiewoningen).

Verdeeld over de provincies Florence en Siena, is de Chianti een zeer bekende zone op wereldniveau vanwege de produktie van de beroemde rode wijn. De Chianti is tevens rijk aan plaatsjes en stadjes die nog onbekende schatten verbergen, maar zeker van artistieke en culturele interesse.

Kies één van de villa’s in de Chianti die we voor jou hebben uitgekozen op deze pagina voor jouw volgende vakantie in Florence en in Toscane.

 

Villa Montespertoli Villa Montespertoli

Vakantievilla in de Florentijnse heuvels bij Montespertoli (Florence). 12+2 slaapplaatsen, tuin, privé-zwembad, hydromassage, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2375 €
Meer details
Villa Marco Villa Marco

Villa te huur in de Chianti streek, nabij Florence. Villa met 8/12 slaapplaatsen, privé-zwembad, externe hydromassage voor 7 personen, internet verbiding, speelplaats voor kinderen, airconditioning. Golfclub, manege en tennisclub op enkele kilometers. Mogelijkheid tot het organiseren van diners en kookcursussen.

7 dagen: min: 1590 € - max: 2650 €
Meer details
Agritoerisme C.fiorentino Agritoerisme C.fiorentino

Appartement en villa’s te huur op het typische toscaanse platteland, in Castelfiorentino (Florence). Accomodatie met 4 tot 45 slaapplaatsen, tuin, zwembad, satelliet TV, Internetverbinding

7 dagen: min: 574 € - max: 9376 €
Meer details
Villa Podere Villa Podere

Villa met zwembad voor exclusief gebruik van de gasten in San Polo in Chianti, op 16 km van het centrum van Florence, te huur voor vakantie. 10/12 slaapplaatsen

7 dagen: min: 1862 € - max: 3591 €
Meer details
Villa Tavarnelle Villa Tavarnelle

Villa met 4+2 slaapplaatsen tussen Florence en Siena, in de Chianti regio, in Tavarnelle Val di Pesa. Zwembad, air conditioning, internetverbinding, tafelvoetbal, ping-pongtafel. Manege en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 684 € - max: 1503 €
Meer details
Villa Archi Villa Archi

Villa met 8+1 slaapplaatsen in Montespertoli (Florence), in de Chianti regio. Zwembad, grote tuin, barbecue. Historisch centrum van Florence eenvoudig bereikbaar met auto en bus.

7 dagen: min: 840 € - max: 1775 €
Meer details
Villa Greve Chianti Villa Greve Chianti

Ruime vrijstaande villa nabij Greve in Chianti (Florence) voor een buitenvakantie in Toscane. 4/5 slaapplaatsen, privé-zwembad

7 dagen: min: 1070 € - max: 1380 €
Meer details
Villa Montagnana Villa Montagnana

Luxe villa met zwembad op het platteland van Empoli, in Certaldo (Florence). 15 slaapplaatsen, grote tuin, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Manege en tennisbanen op enkele kilometers. Mogelijkheid om wijn en olijfeolie geproduceerd op de borderij te kopen.

7 dagen: min: 1695 € - max: 6670 €
Meer details
Villa Chianti Villa Chianti

Villa te huur voor vakantie in Chianti dichtbij Florence. Villa voor 6 personen met zwembad.

7 dagen: min: 980 € - max: 1850 €
Meer details
Podere Marinai Podere Marinai

Villa in Panzano in Chianti (Florence). Vrijstaande villa met 10 slaapplaatsen, ruime tuin, privé-zwembad.

7 dagen: min: 1990 € - max: 2290 €
Meer details
Villa Luana Villa Luana

Villa voor vakanties in de florentijnse Chianti, in Montespertoli, tussen Florence en Siena. 8/11 slaapplaatsen, zwembad, grote omheinde tuin, barbecue, hydromassage.

7 dagen: min: 1590 € - max: 2585 €
Meer details
Villa’s Monica Villa’s Monica

Twee huurvilla`s voor vakanties in de florentijnse Chianti, in Greve in Chianti, op enkele kilometers van het historisc centrum van Florence. 6/10/16 slaapplaatsen, twee zwembaden, internet verbinding.

7 dagen: min: 1080 € - max: 5065 €
Meer details
Villa Paola Villa Paola

Luxe villa in de heuvels van Florence nabij het plaatsje Impruneta. Villa met zwembad, hydromassage, air conditioning, internetverbinding. Slaapplaatsen van 12 tot 24.

7 dagen: min: 5840 € - max: 9925 €
Meer details
Villa Barberino Villa Barberino

Luxe villa voor vakanties in de Chianti Classico, in Barberino Val d`Elsa (Florence). 10 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6900 €
Meer details
Villa Gloria Villa Gloria

Elegante villa uit de negentiende eeuw in de omgeving van Reggello (Florence). 14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, privé-tennisbaan, internetverbinding. Schitterend utizicht over de Valdarno en de heuvels van de Chianti. Manege in de omgeving.

7 dagen: min: 6000 € - max: 6665 €
Meer details
Villa Impruneta Villa Impruneta

Luxe villa uit de zeventiende eeuw met 12/16 slaapplaatsen in de florentijnse Chianti, op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence. Zwembad, grote tuin, sportzaal, internetverbinding, air conditioning, houtoven. Manege, golfclub en tennisbanen binnen enkele kilometers.

7 dagen: min: 3780 € - max: 7560 €
Meer details
Villa Fortezza Villa Fortezza

Elegante villa met 8 slaapplaatsen vlakbij Greve in Chianti (Florence), in de regio van de Chianti Classico. Grote externe ruimte, zwembad, mooi panorama, barbecue.

7 dagen: min: 2420 € - max: 4035 €
Meer details