Villa Capraia

Villa met 7+2 slaapplaatsen in Capraia e Limite (Florence), op enkele kilometers van Vinci, in Laag Valdarno. Zwembad, voetbalveld, barbecue, ping-pongtafel, internetverbinding, air conditioning, hydromassage. Manege, tennisbanen en golfclub op enkele kilometers.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Gebied:
Laag Valdarno

Plaats:
Vinci (Florence)

Personen:
7+2

Villa Capraia
Villa Capraia

Ligging

De villa bevindt zich op de top van een heuvel in Laag Valdarno, op enkele kilometers van Vinci, in de provincie Florence.

Van boven gezien, doet het historisch centrum van Vinci denken aan de vorm van een boot met twee masten - vertegenwoordigd door de klokkentoren van de kerk van Santa Croce en de toren van het Kasteel van de Graven Guidi -; om deze reden wordt het ook wel "Castel della Nave" genoemd.
In de geboorteplaats van Leonardo zijn verschillende instellingen aanwezig die gewijd zijn aan het beroemde toscaanse genie (de Biblioteca Leonardiana, het Museo Leonardiano en het Museo Ideale Leonardo da Vinci), waar enkele modellen te bewonderen zijn van Leonardo`s uitvindingen.


Beschrijving

De villa is een optimale accomodatie niet alleen voor wie zich wil ontspannen door wandelingen en excursies op de fiets op het toscaanse landschap wil maken, maar ook voor de liefhebbers van kunst en cultuur, die Pisa, Florence, Lucca, Certaldo en San Gimignano eenvoudig met de auto kunnen bereiken. Binnen een straal van enkele kilometers van de villa bevinden zich tevens een tennisclub, een manege en een golfclub.

De villa is omringd door olijfgaarden, wijngaarden en een groot park met eeuwenoude bomen.
In het park bevinden zich het privé-zwembad (13x6 m; diepte: 1,10-2,50 m), een ping-pongtafel en een voetbalveld.
De gasten hebben de mogelijkheid om buiten onder de pergola tegenover het zwembad te eten, waar zich tevens de benodigdheden voor de barbecue bevinden.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellend gebouw biedt 7+2 slaapplaatsen in 1 kamer met twee éénpersoonsbedden, 2 tweepersoonskamers, 1 éénpersoonskamer en 2 extra éénpersoonsbedden, en heeft 2 badkamers en 1 toilet.

De begane grond bestaat uit een entree, woonkamer, keuken, eetkamer, wasserijruimte, wintertuin en een toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich een kamer met twee éénpersoonsbedden, twee tweepersoonskamers, een éénpersoonskamer en twee badkamers (waarvan één met hydromassagebad en één met douche).

Twee extra éénpersoonsbedden kunnen in de slaapkamers geplaatst worden. De kamers op de begane grond hebben direkte toegang tot de tuin.


Accessoires en faciliteiten

De villa is uitgerust met een zwembad, voetbalveld, barbecue, ping-pongtafel, internetverbinding, air conditioning, satelliet TV, DVD speler, oven, vaatwasser, wasautomaat, hydromassage, kinderbedjes, fietsen en privé-parkeerplaats.
Een kok en een huishoudelijke hulp zijn op verzoek beschikbaar.

Restaurant, levensmiddelenwinkel, bar, tabakswinkel en een postkantoor bevinden zich op 3 kilometer van de villa.
Een tennisclub, een manege en een golfclub bevinden zich binnen 6 kilometer van de woning.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Capraia (7+2 bedden)2875 €3500 €4125 €3500 €2875 €2875 €4125 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten