Landhuis Cecina

Oude hermitage, getransformeerd tot landhuis voor vakanties in het Natuurreservaat van Monterufoli, in de Val di Cecina, in de gemeente Pomarance (Pisa). Het landhuis biedt 16/20 slaapplaatsen. Zwembad, hydromassage, volleybalveld, groot park, internetverbinding, panoramisch terras, speelplaats voor kinderen.

Accommodatie:
Landhuis

Streek:
Val di Cecina

Plaats:
Pomarance (Pisa)

Personen:
16/20

Landhuis Cecina
Landhuis Cecina

Beschrijving

Lange wandelingen en excursies op de fiets wachten op de liefhebbers van de natuur die besluiten om te verblijven in de oude hermitage gelegen in de Val di Cecina, in het Natuurreservaat van Monterufoli, in Pomarance (Pisa), tegenwoordig veranderd in een landhuis voor vakanties.

Een groen bos van 45 hectare rijk aan wandelpaden omringen het gebouw. Eén van de wandelpaden brengt ons naar het meer van de lelies, dat in het verleden de bron was waar de broeders het water uithaalden, die in de hermitage leefden.

Nadat zij één van de vele toeristische plaatsen die eenvoudig bereikbaar zijn vanaf het landhuis, waaronder Pisa, Volterra, San Gimignano, Lucca en Siena, of de kleine dorpjes Querceto en Micciano hebben bezocht, kunnen de gasten een duik nemen in het privé-zwembad (9,50x5,50 m; diepte: 1,35 m) of in het hydromassage zwembad, of jeu de boules of volleybal spelen.

Het grote panoramisch terras kijkt uit over het omliggende landschap, terwijl in de verte de zee van de Costa degli Etruschi te zien is.


Inrichting

Het landhuis biedt 3 vierpersoonskamers, 2 kamers met zes bedden en 1 kamer met twee enkele bedden, ingericht volgens de principes van "feng-shui", met een totaal van 26 slaapplaatsen; hoewel de eigenaars groepen van maximaal 16 tot 20 personen prefereren. Het landhuis heeft tevens 6 complete badkamers en 1 toilet.
Het daggedeelte bevindt zich op de begane grond en bestaat uit de keuken; de woonkamer met cotto kachel en open haard; de eetkamer met open haard; een tweede woonkamer. Tevens op de begane grond bevinden zich een slaapkamer met tweepersoonsbed (te veranderen in twee enkele bedden), tweepersoons slaapbank en badkamer ensuite en nog een badkamer.
Op de eerste verdieping bevinden zich een slaapkamer met hemelbed, een tweepersoons slaapbank met badkamer ensuite; een kamer met drie stapelbedden; een kamer met tweepersoonsbed (te veranderen in twee enkele bedden), twee tweepersoons slaapbanken en badkamer ensuite; een kamer met twee verenigbare éénpersoonsbedden met niet complete badkamer ensuite.
Een tweepersoonskamer (te veranderen in twee enkele bedden), tweepersoons slaapbank en badkamer ensuite bevindt zich in het torentje.
De "heilige grot" in het souterrain wordt gebruikt als lokaal voor het proeven van wijn.


Accessoires en faciliteiten

Het landhuis is voorzien van een zwembad, hydromassage zwembad, jeu de boulesbaan, volleybalveld, schommel, barbecue, houtoven, werkende open haard, internetverbinding, satelliet TV, DVD speler, koelkast, vriezer, oven, magnetron, vaatwasser, wasautomaat, fietsen, privéparkeerplaats.
Beschikbare diensten op verzoek: huishoudelijke hulp, baby-sitter en kok.

Winkels en faciliteiten bevinden zich in Micciano (5 km).

 

Huurprijzen

 jan-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Colonica Cecina ( 16 bedden )3600 �4850 �3850 �3600 �3600 �3600 �
Informatie