Huurvakantiewoningen in Toscane


Een vakantiewoning in Toscane ?

Optimale keuze, vooral als we, behalve de ontspanning en de privacy die deze structuren in staat zijn te bieden, op zoek zijn naar een oplossing die ons in de gelegenheid stelt om, elke dag opnieuw, de monumenten en de musea te bezoeken van Florence, Siena, Pisa, Arezzo, Lucca...

Omdat de vakantiewoningen in Toscane behalve van alle comforts voorzien zijn (de satelliet tv, wireless internet, zwembad, wasautomaat, vaatwasser, gereserveerde parkeerplaats, enzovoort, enzovoort, ontbreken niet) en zich bevinden op ansichtkaart posities, ook optimale uitgangspunten zijn voor tripjes voor een dag.

Bovendien is er, als we een moeilijke smaak hebben, zeer veel keuze.

Er is de vakantiewoning aan zee (Maremma, Costa degli Etruschi, Versilia), de vakantiewoning in de bergen (Mugello, Casentino, Lunigiana), de vakantiewoning in kunststeden (Florence, Siena, Pisa), de vakantiewoning op het platteland (Chianti, Val d`Orcia, Valdichiana). En de lijst zou nog veel langer kunnen zijn als we ook rekening houden met het type van de woning (modern, oud, country, om maar wat voorbeelden te noemen) en met zijn capaciteit (huizen van 4-5 slaapplaatsen, de oplossing voor gezinnen, tot die van 9-12 slaapplaatsen verdeeld over meerdere appartementen, ook onafhankelijk van elkaar, die de voorkeur hebben van groepen vrienden).

Een verblijf, tevens voor meerdere weken, in een woning voor de vakanties in Toscane kan zich dus transformeren tot een rustplaats van een reis die welzijn, ontspanning, kunst, cultuur, geschiedenis, tradities en, natuurlijk, goed eten samenvoegt.

Meer details

Huis Punta Ala Huis Punta Ala

Vakantiewoning in de toscaanse Maremma, in Punta Ala (Grosseto) met schitterend uitzicht op de Tyrreense zee en de eilanden van de toscaanse archipel. 6 slaapplaatsen, satelliet TV, internetverbinding, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 900 - max: 1800
Meer details
Huis Versilia Huis Versilia

Vakantiewoning met 2+1 slaapplaatsen in de in Versilia, op de heuvels rondom Camaiore (Lucca), tussen de Apuane Alpen en de Tyrreense Zee. Zwembad, tuin, barbecue. Op enkele kilometers van Lido di Camaiore, Marina di Pietrasanta en Viareggio. Tennisclub, manege en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 650 - max: 1100
Meer details
Camaiore House Camaiore House

Vakantiewoning met 2 slaapplaatsen op de heuvels van de Versilia, in Camaiore (Lucca). Zwembad, tuin, barbecue. Wandelpaden rondom de woning. Manege, tennisbanen en golfclub binnen 18 kilometer. Stranden van de Versilia op enkele kilometers.

7 dagen: min: 590 - max: 955
Meer details
Huis Radicondoli Huis Radicondoli

Vakantiewoning in Radicondoli, in de provincie Siena. 9/12 slaapplaatsen, panoramisch terras, zwembad, air conditioning, barbecue. Tennisbanen in de omgeving.

7 dagen: min: 804 - max: 2680
Meer details
Huis Maremma Huis Maremma

Vakantiewoning in de noordelijke Maremma, in het kleine middeleeuwse dorpje Torniella, in de provincie Grosseto. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding. Natuurpark Val di Farma in de omgeving.

7 dagen: min: 1330 - max: 2525
Meer details