Landhuis Maremma

Landhuis met 10/16 slaapplaatsen in de Maremma, in de gemeente Sorano (Grosseto). Tuin, zwembad, internetverbinding. Vlakbij het landhuis: archeologische etruskische plaatsen, thermale badplaatsen, manege, tennisclub.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Maremma

Plaats:
Sorano (Grosseto)

Personen:
10+6

Landhuis Maremma
Landhuis Maremma

Beschrijving

Het landhuis bevindt zich op de heuvels van zuidelijk Toscane, in Sorano (Grosseto), in de Maremma, tussen het meer van Bolsena en de berg Amiata. De zone waarin zich het landhuis bevindt is rijk aan etruskische archeologische plaatsen, waaronder de beroemde rotsachtige nederzetting van Vitozza, en het landhuis zelf bevindt zich tegen een rotsachtige muur waar de etrusken talrijke grotten graafden. De stadjes Pitigliano, Saturnia en Sovana zijn eenvoudig bereikbaar met de auto voor dagjes uit. Een manege, een tennisclub en de thermen van Sorano bevinden zich binnen een straal van enkele kilometers van het landhuis.

Het gebouw is verdeeld over twee terrassen. Het grote tufstenen gebouw daterend uit de achttiende eeuw bevindt zich tegen het laagste terras samen met een houtoven, een put en de ingangen naar de oude etruskische grotten. Het privé-zwembad (5x10 m; diepte: 1,25-1,35 m) bevindt zich op ongeveer 10 meter van het gebouw. De oude stal naast het landhuis is veranderd in een zaal waar feesten en groepsdiners kunnen worden georganiseerd.
Een boomgaard en een moestuin bevinden zich daarentegen op het hogere terras.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw is verdeeld in twee appartementen en biedt 10+6 slaapplaatsen in 2 kamers met twee enkele bedden, 3 tweepersoonskamers, 4 extra éénpersoonsbedden en 2 éénpersoons slaapbanken; en 3 badkamers.
Het appartement op de begane grond bestaat uit een woonkamer met twee éénpersoons slaapbanken, keuken, een kamer met twee enkele bedden, een tweepersoonskamer en twee badkamers.
Het appartement op de eerste verdieping bestaat uit een woonkamer, keuken, een kamer met twee enkele bedden, twee tweepersoonskamers en een badkamer.
Het is mogelijk om vier extra éénpersoonsbedden in de slaapkamers te plaatsen.


Accessoires en faciliteiten

Het landhuis is voorzien van een zwembad, barbecue, houtoven, internetverbinding, werkende open haard, puzzles en kinderboeken, oven, vaatwasser, wasautomaat, fietsen, privé-parkeerplaatsen.
Huishoudelijke hulp, baby-sitting en ontbtijtservice zijn op verzoek beschikbaar.

Levensmiddelenwinkels, bar, restaurants en een postkantoor bevinden zich in Onano (3 km).
Een manege en een tennisclub bevinden zich binnen een straal van 8 kilometer van het landhuis.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Colonica Maremma ( 10+6 bedden )     2430  
5 dagen
Colonica Maremma ( 10+6 bedden )1890 2095  2095 1890 2970 2160
7 dagen
Colonica Maremma ( 10+6 bedden )2160 2375 2700 2375 2160 3240 2375
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten