Landhuis Garden

Landhuis uit de XVIIe eeuw tussen Sinalunga en Montepulciano (Siena), in de Valdichiana. 6 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin. Prachtig uitzicht op het toscaanse landschap.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Sinalunga (Siena)

Personen:
6

Landhuis Garden
Landhuis Garden

Het landhuis (6 slaapplaatsen) is een XVIIe eeuws gebouw bedolven in de wijngaarden, olijfgaarden en de graanvelden van de Valdichiana, tussen Montepulciano en Sinalunga, in de provincie Siena. Het landhuis is omringd door een grote tuin waarin zich het zwembad bevindt. De rand van het zwembad is ingericht met ligbedden en parasols. Aan de rechterkant van de ingang van de woning bevindt zich een loggia dat ingericht is om buiten te eten, en is tevens voorzien van een houtoven.

Het oude gebouw is compleet geherstructureerd en voorzien van een werkende open haard, pelletkachel, vaatwasser, wasautomaat, oven en strijkplank en strijkijzer. Het interieur heeft de typische toscaanse rustieke stijl en heeft cotto plafonds met houten balken en vloeren van cotto. Vanaf de woning geniet men van een schitterend uitzicht op het nabije plaatsje Scrofiano en de middeleeuwse stad Lucignano, dat in de verte oprijst.

De gasten genieten van een exclusief gebruik van het zwembad en de tuin. Mocht het nodig zijn, kunnen zij zich wenden tot de eigenaars van de structuur, die in de omgeving wonen.

Het appartement (3 tweepersoonskamers en 2 badkamers) bevindt zich op de eerste verdieping van het landhuis en bestaat uit een zitkamer met open haard, compleet uitgeruste keuken, studio, 1 kamer met twee enkele bedden, 2 tweepersoonskamers, 1 toilet en 1 badkamer met douche. De wasserijruimte op de begane grond is alleen van buiten toegankelijk.

 

Huurprijzen

 jan-junjuli-augsep-deckerstmispasen
7 dagen
Colonica Garden ( 6 bedden )750 �1500 �750 �1500 �1500 �
Informatie