Huis Maremma

Vakantiewoning in de noordelijke Maremma, in het kleine middeleeuwse dorpje Torniella, in de provincie Grosseto. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding. Natuurpark Val di Farma in de omgeving.

Accommodatie:
Appartement

Streek:
Maremma

Plaats:
Torniella (Grosseto)

Personen:
10+2

Huis Maremma
Huis Maremma

De vakantiewoning (10+2 slaapplaatsen) bevindt zich in Torniella, een klein van oorsprong middeleeuws dorpje in de noordelijke Maremma. Het gebouw dateert van het begin van 1300 en men gaat ervan uit dat het oorspronkelijk de toren van het kasteel van Torniella was. Gezien zijn ligging, is de woning een ideale uitgangsbasis voor tochtjes naar de abdij van Sal Galgano, naar het kasteel Belagaio, naar Siena, naar Montalcino en naar de Chianti. De liefhebbers van de natuur kunnen het nabije natuurpark van de Val di Farma of het regionale park van de Maremma bezoeken.

De vakantiewoning (5 slaapkamers + tweepersoons slaapbank en 4 badkamers) is voorzien van parkeerplaats, internet verbinding, satelliet TV, vaatwasser, electrische oven, magnetron, wasautomaat, strijkijzer en ledikant voor kinderen en is verdeeld over twee aangrenzende appartementen die verhuurd kunnen worden aan één groep of aan meerdere families. In de tuin bevinden zich het privé-zwembad (7,50x3,80 m; diepte: 1,20 m) en de benodigdheden voor de barbecue. 

Het appartement op de eerste verdieping bestaat uit een keuken/zitkamer, 2 kamers en 1 badkamer.
Het appartement op de tweede verdieping met zolder bestaat uit een keuken/zitkamer met tweepersoons slaapbank, 3 kamers en 3 badkamers. Het appartement beschikt tevens over een terras.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Casa Maremma (10+2 bedden)1330 1930 2525 1930 1330 1330 1330
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten