Landhuis Terme Petriolo

Landhuis voor vakanties in de provincie van Grosseto, in de Maremma. 7 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internetverbinding, barbecue, schitterend panorama. Terme di Petriolo in de omgeving.

Accommodatie:
Landhuis

Streek:
Maremma

Plaats:
Roccastrada (Grosseto)

Personen:
7

Landhuis Terme Petriolo
Landhuis Terme Petriolo

Het landhuis (7 slaapplaatsen) bevindt zich op een panoramische positie op een heuvel tussen de valleien de Merse en de Ombrone, in de Maremma, op de grens tussen de provincies Grosseto en Siena. Een bos van 60 hectare bewoond door een gevarieerde wilde fauna omringd het gebouw.

Op ongeveer 1 kilometer van het landhuis bevinden zich de Thermen van Petriolo. Daterend uit de dertiende eeuw, zijn deze baden beroemd vanwege hun warme water met hoog therapeutische eigeschappen. In het verleden werden de Thermen van Petriolo bezocht door belangrijke vertegenwoordigers uit de toscaanse politieke en culturale wereld, waaronder talrijke leden van de familie Gonzaga en Medici en Paus Pio II.

Het gebouw kijkt uit over een tot de verbeelding sprekend panorama bestaande uit olijfgaarden en landelijke huizen, met op de achtergrond het plaatsje Pari en de berg Amiata. Op het grote grasveld tegenover het gebouw bevinden zich een baldakijn ingericht met tafels en stoelen, het privé-zwembad (8x4 m), een portiek met oven, tafel en stoelen en een stenen barbecue. Vlakbij de oven bevindt zich een summer kitchen.

De comfortabele structuur (voorzien van open haard, wasautomaat, vaatwasser, magnetron, electrische oven, amerikaans koffiezetapparaat, internetverbinding, satelliet TV met decoder SKY voor de digitale kanalen - mogelijkheid om de eigen kaart te gebruiken - en strijkset) bestaat uit twee woningen. Indien nodig kunnen de gatsen zich wenden tot twee personen die vlakbij wonen.

Het verhuurde gedeelte (3 kamers en 3 badkamers) is verdeeld over twee verdiepingen en bestaat uit een loggia-entree, een ruime compleet uitgeruste keuken, een ruime salon met open haard, fitness zaal/wasserijruimte, een tweepersoonskamer, een kamer met twee bedden, een kamer met tweepersoonsbed en éénpersoonsbed, een badkamer met wastafel, wc en bidet en twee badkamers met douche.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Colonica Terme Petriolo (7 bedden)840 1090 1400 1090 840 840 840
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten