Landhuis Val d`Orcia

Landhuis in de omgeving van Pienza, in de Val d’Orcia (Siena). Tuin en privé-zwembad. 4 slaapplaatsen, internet verbinding.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Val d`Orcia

Plaats:
Pienza (Siena)

Personen:
4

Landhuis Val d`Orcia
Landhuis Val d`Orcia

Het landhuis (4 slaapkamers) bedolven onder het schitterende landschap van het toscaanse platteland, is omringd door groene velden en door de kale heuvels van witte klei van de Crete senesi (sienese krijtstenen). Gelegen op de top van een heuvel, kijkt het gebouw uit op de Val d’Orcia en op het plaastje van Sant’Anna in Camprena, waar men in de verte de klokketoren kan onderscheiden. Tijdens de recentelijke restauraties is ervoor gekozen om de originele rustieke struktuur te behouden, gemaakt van houten balken en vloer van cotto (gebakken vloertegels). De tuin is uitgerust met tuinmeubels om te lunchen in de openlucht. Het landhuis beschikt over een wasautomaat, koffiezetapparaat, oven en internet verbinding. Beschikbaar voor de gasten: privé-zwembad, parkeerplaats, wieg en kinderstoel (op aanvraag). Op aanvraag, zijn huisdieren toegestaan. Vele van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Toscane (Siena, Pienza, Arezzo, Montalcino, Florence, Montepulciano) zijn gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Het landhuis (2 kamers en 2 badkamers) is verdeeld over twee verdiepingen, verbonden door een buitentrap. Op de begane grond bevinden zich een keuken met ingebouwde kasten, verbonden door de eetkamer en een klein toilet. De eetkamer beschikt over een open haard en een grote lunchtafel met bankjes. Op de eerste verdieping: 1 kamer met een tweepersoonsbed, 1 kamer met twin beds en 1 badkamer.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
5 dagen
Farmhouse Val d`Orcia (4 bedden)975 1095  1095 975 1095 975
7 dagen
Farmhouse Val d`Orcia (4 bedden)1195 1325 1680 1325 1195 1325 1195
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten