Appartement Lungarno

Elegante appartement vlakbij Ponte Vecchio, langs de florentijnse lungarni. 8 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning. Schitterend uitzicht over de Arno.

Accommodatie:
Luxe appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Lungarni - Ponte Vecchio

Personen:
8 slaapplaatsen

Appartement Lungarno
Appartement Lungarno

Beschrijving

Het elegante en ruime appartement bevindt zich op de derde verdieping van een oud gebouw met lift langs ιιn van de florentijnse lungarni, op ongeveer 200 meter van de Ponte Vecchio en de Uffizi Galerij. Het appartement kijkt uit over de Arno.


Inrichting

Het appartement van 160 m² biedt 8 slaapplaatsen in 4 tweepersoonskamers, en 3 badkamers. De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen.

De laagste verdieping bestaat uit een entree, uitgeruste keuken, eetkamer, woonkamer met uitzicht over de Arno, een tweepersoonskamer en een badkamer met douche.

De hoogste verdieping bestaat geheel uit het nachtgedeelte en is verdeeld over drie tweepersoonskamers, een badkamer met douche en een badkamer met bad.


Accessoires en faciliteiten

Het appartement is voorzien van air conditioning, plasma TV, koelkast, vriezer, magnetron, keukenbenodigdheden, vaatwasser, wasautomaat, droger, strijkijzer en strijkplank.

Op verzoek en tegen betaling zijn beschikbaar: een kok, een dagelijkse schoonmaakservice, een key voor de internetverbinding, en een extra verschoning van het beddengoed.
De gasten hebben een parkeerplaats tot hun beschikking in de parkeergarage vlakbij het station van Santa Maria Novella, op ongeveer 2 kilometer van het appartement. De service is tegen betaling.
Mogelijkheid tot het organiseren van diners en kookcursussen op reservering.

Het gebied rondom het appartement is voorzien van vele winkels en allerlei soorten faciliteiten.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
3 dagen
Apt Lungarno (8 bedden)1535 €1535 €1535 €
5 dagen
Apt Lungarno (8 bedden)2065 €2065 €2065 €
7 dagen
Apt Lungarno (8 bedden)2465 €2465 €2465 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten