Luxe appartementen op het Piazzale Michelangelo in FlorenceGelegen op een dominante positie, wordt het Piazzale Michelangelo ook wel het terras van Florence genoemd. Het plein werd in 1869 gerealiseerd door de architect Giuseppe Poggi binnen het bereik van de werkzaamheden in de hoofdstad Florence. Na een bezoek aan de schitterende romaanse kerk van San Miniato al Monte, de trap afdalend bevindt men zich op de lungarni (weg langs de Arno), daar waar men gemakkelijk het hart van het historische centrum kan bereiken.

Wil je jouw vakantie in Florence doorbrengen? Bezoek onze website: hier vind je een selectie aan luxe huurappartementen voor vakanties in Florence (luxe appartementen op het Piazzale Michelangelo en in de andere wijken van Florence, panoramische appartementen..) waartussen je ongetwijfeld de voor jou beste accomodatie zult vinden.

Kies een luxe appartement op het Piazzale Michelangelo voor jouw volgende vakantie in Florence

Villa Bastioni Villa Bastioni

Luxe Appartement te huur vlakbij P.le Michelangelo te huur voor Vakantie in Florence . Appartement met 6 bedden, drei tweepersoonsslaapkamers, drei badkamers, airconditioning, parkeren, tuin, internet

7 dagen: min: 1600 - max: 1870
Meer details
Appartement Belvedere Appartement Belvedere

Luxe appartement op de heuvels van het Piazzale Michelangelo, op 15 minuten van het historische centrum van Florence. Max. 6 slaapplaatsen, privé-parkeerplaats, satelliet TV, Internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1680 - max: 2240
Meer details