Appartement Accademia Gallery

Appartement in het hart van het historisch centrum van Florence vlakbij de Galleria dell`Accademia . In de onmiddelijke omgeving van het Piazza Duomo , Piazza della Signoria, de Galleria degli Uffizi . 5+2 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

Accommodatie:
Luxe appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Piazza Duomo

Personen:
5/7

Appartement Accademia Gallery
Appartement Accademia Gallery

Ligging

Het appartement bevindt zich vlakbij de beroemde Galleria dell`Accademia, het Piazza Duomo en het Piazza della Signoria .
Vanaf het appartement zijn de Galleria degli Uffizi , de Ponte Vecchio , het Palazzo Pitti en het station Santa Maria Novella eenvoudig bereikbaar.
Vlakbij het appartement bieden de kraampjes van de Markt van San Lorenzo lokale ambachten, lederwaren en de typische atmosfeer van de italiaanse markten.


Beschrijving

Het appartement ( 5+2 slaapplaatsen - 100 mq - 2 tweepersoonskamers, 1 éénpersoonskamer, 1 tweepersoons slaapbank in de woonkamer, 2 badkamers en 1 toilet) bevindt zich in het historisch centrum van Florence, op de tweede verdieping zonder lift. Het is uitgerust met air conditioning en WI-FI internetverbinding.


Inrichting

Het daggedeelte van het appartement bestaat uit een woonkamer met beschilderd plafond en een goed uitgeruste keuken. Het nachtgedeelte biedt twee tweepersoonsslaapkamers, een éénpersoonskamer, twee badkamers en een toilet ensuite in één van de tweepersoonskamers.


Accessoires

Air conditioning, satelliet TV, DVD speler, WI-FI internetverbinding, vaatwasser, wasautomaat, haardroger, strijkset, koelkast, vriezer, broodrooster, magnetron.


Faciliteiten

Restaurants, bars, apotheken, postkantoren, banken en allerlei soorten winkels zijn eenvoudig te voet bereikbaar.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-deckerstmispasen
5 dagen
Apt Accademia Gallery (5+2 bedden)1040 €1625 €1040 €1625 €1040 €
6 dagen
Apt Accademia Gallery (5+2 bedden)1066 €1950 €1066 €1950 €1066 €
7 dagen
Apt Accademia Gallery (5+2 bedden)1107 €2275 €1107 €2275 €1107 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten