Appartement Verdi

Elegant luxe appartement in het hart van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en in de direkte omgeving van het Piazza della Signoria, het Museum Bargello, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4 + 1 slaapplaatsen, internetverbinding en air conditioning.

Accommodatie:
Luxe appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Wijk van Santa Croce

Personen:
4/5

Appartement Verdi
Appartement Verdi

Ligging

Het appartement bevindt zich in de karakteristieke wijk Santa Croce vlakbij het Museum Bargello, Piazza Duomo en Piazza della Signoria. Piazza della Signoria wordt beschouwd als het politieke centrum van de stad Florence, met het Palazzo Vecchio (zetel van de florentijnse gemeente), met de Loggia dei Lanzi en het beroemde beeld van David van Michelangelo.


Beschrijving

Het appartement (4 +1 slaapplaatsen) bevindt zich op de tweede verdieping van een oud florentijns gebouw met lift gelegen in het historisch centrum van Florence. Het appartement is elegant ingericht en voorzien van air conditioning.


Inrichting

Het daggedeelte van het appartement bestaat uit een woonkamer, eetgedeelte en keuken. Het nachtgedeelte biedt twee slaapkamers en twee badkamers.


Accessoires

Satelliet TV, wi-fi interney, vaatwasser, wasautomaat, haardroger, strijkset, broodrooster, magnetron, koffiezetapparaat, Jacuzzi-bad, air conditioning in het daggedeelte.


Faciliteiten

Restaurants, bar, apotheken, postkantoren, banken en allerlei soorten winkels zijn eenvoudig te voet bereikbaar.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
5 dagen
Apt Verdi (4+1 bedden)1031 �1031 �1031 �
6 dagen
Apt Verdi (4+1 bedden)1063 �1063 �1063 �
7 dagen
Apt Verdi (4+1 bedden)1063 �1063 �1063 �
Informatie