Luxe appartementen op het Piazza della Signoria in FlorencePiazza della Signoria , altijd al het centrum van de politieke macht van de stad geweest, was ooit het theater van historische gebeurtenisssen die bijzonder belangrijk voor Florence waren: precies op dit plein organiseerde Girolamo Savonarola het �verbranden van de ijdelheid�, vreugdevuren waarin dingen werden verbrand die als zinloos beschouwd werden, en meesterwerken die oneerbiedig ten opzichte van de katholieke moraal werden gevonden. Dezelfde Girolamo Savonarola werd terechtgesteld op het Piazza della Signoria in 1498.

Ben je van plan je vakantie door te brengen in Florence?

Florenceholidays.com heeft een selectie aan luxe appartementen te huur in het historische centrum van Florence (luxe appartementen in de buurt van de meeste beroemde monumenten, appartementen met panoramisch terras uitkijkend op de stad...) waartussen je ongetwijfeld de voor jou beste oplossing zult vinden.

Kies ��n van onze luxe appartementen op het Piazza della Signoria voor jouw volgende vakantie in Florence

Villa Larione Villa Larione

Luxe villa op enkele kilometer van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, op de heuvels rondom Florence. 12/15 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding.

7 dagen: min: 2800 � - max: 4800 �Meer details
Appartement Lapo Appartement Lapo

Luxe appartement te huur in de omgeving van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, in het hart van het historische centrum van Florence. 2+3 slaapplaatsen, elegant ingericht interieur, welkomstontbijt, Internetverbinding.

7 dagen: min: 670 � - max: 670 �Meer details
Appartement Verdi Appartement Verdi

Elegant luxe appartement in het hart van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en in de direkte omgeving van het Piazza della Signoria, het Museum Bargello, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4 + 1 slaapplaatsen, internetverbinding en air conditioning.

7 dagen: min: 1063 � - max: 1063 �Meer details