Appartement Verrazzano

Appartement in een elegant gebouw in het historisch centrum van Florence, in de wijk van Santa Croce. 4 slaapplaatsen, Wi-fi internetverbinding, air conditioning.

Accommodatie:
Luxe appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Stadswijk Santa Croce

Personen:
4 slaapplaatsen

Appartement Verrazzano
Appartement Verrazzano

Beschrijving

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een elegant gebouw met lift gelegen in de wijk van Santa Croce, in het historisch centrum van Florence. De Duomo, de Uffizi Galerij, Palazzo Vecchio, alle meest belangrijke monumenten van Florence en de gerenommeerde florentijnse winkelstraten zijn eenvoudig bereikbaar door middel van aangename wandelingen van enkele minuten.

Onlangs gerenoveerd, is het elegante appartement luxueus ingericht en van alle comforts voorzien, inclusief air conditioning en internetverbinding.


Inrichting

Het appartement biedt 4 slaapplaatsen in 1 tweepersoonskamer, 1 tweepersoons slaapbank en 1 badkamer.

Het bestaat uit een compleet ingerichte keuken, woonkamer met zolder en tweepersoons slaapbank, een tweepersoonskamer op de zolder en een badkamer met douche.


Accessoires en faciliteiten

Het appartement is voorzien van air conditioning, zelfstandige verwarming, draadloze Wi-Fi internetverbinding, digitale TV, vaatwasser, magnetron, electrische oven, was-droogcombinatie.

Supermarkten, restaurants, banken, een postkantoor, apotheken, winkels en allerlei faciliteiten zijn eenvoudig te voet bereikbaar vanaf het appartement.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
3 dagen
Apt Verrazzano ( 2 bedden )365 €365 €365 €
Apt Verrazzano (2+2 bedden)385 €385 €385 €
7 dagen
Apt Verrazzano ( 2 bedden )704 €704 €704 €
Apt Verrazzano (2+2 bedden)743 €743 €743 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten