Appartement Duomo

Luxe appartement voor vakantie in het historische centrum van Florence, vlakbij het Piazza del Duomo, de markt van San Lorenzo en het treinstation. 8 slaapplaatsen, internetverbing, air conditioning.

Accommodatie:
Luxe appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Piazza del Duomo

Personen:
8 slaapplaatsen

Appartement Duomo
Appartement Duomo

Ruim en lumineus, bevindt het appartement (8 slaapplaatsen) zich op de eerste verdieping van een gebouw uit de XIXe eeuw met lift in het hart van het historisch centrum van Florence, vlakbij het Piazza del Duomo, de markt van San Lorenzo en het station. Eenvoudig bereikbaar door middel van korte wandelingen zijn ook het Piazza San Marco,Piazza Santa Maria Novella, Piazza Santissima Annunziata en vele van de meest belangrijke florentijnse musea en monumenten, net als de meest beroemde winkelstraten van de stad van de lelie.

Voorzien van alle gemakken (wasautomaat, vaatwasser, magnetron, koelkast, 4 electrische pitten, koffiezetapparaat, broodrooster, satelliet TV, air conditioning, zelfstandige verwarming met warme lucht en Wi-Fi internetverbinding) beslaat het appartement een oppervlakte van 160 m².

De kamers met de hoge plafonds zijn ingericht met antieke meubels.

Het appartement bestaat uit een eetkamer, compleet ingerichte kookhoek, ruime zitkamer, twee ruime tweepersoonskamers (waarvan ιιn met privι-badkamer), twee kamers met twee enkele bedden (waarvan er ιιn gelegen is op de zolder) en vier badkamers met douche. Vanaf de zitkamer komt men uit op een balkon.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
3 dagen
Apt Duomo (8 bedden)675 €675 €675 €
5 dagen
Apt Duomo (8 bedden)1125 €1125 €1125 €
7 dagen
Apt Duomo (8 bedden)1188 €1188 €1188 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten