Appartement Guelfa

Elegant appartement in het historisch centrum van Florence, in de wijk Santa Maria Novella, vlakbij het centrale station, de markt van San Lorenzo en de Duomo. 6/7 slaapplaatsen, internetverbinding.

Accommodatie:
Luxe appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Wijk van Santa Maria Novella

Personen:
6/7

Appartement Guelfa
Appartement Guelfa

Beschrijving

Gelegen op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift, bevindt het elegante appartement zich in de wijk Santa Maria Novella, in Florence, in een bijzonder rustig gedeelte van het historisch centrum.

Het station van Santa Maria Novella, het Fortezza da Basso, de markt van San Lorenzo, de Duomo, het Palazzo Vecchio, Palazzo Pitti, Piazza San Marco, Piazza Santissima Annunziata en alle andere meest beroemde monumenten van de stad van de lelie kunnen eenvoudig bereikt worden door middel van korte wandelingen.


Inrichting

Het appartement van 120 m² biedt 6+1 slaapplaatsen in 3 tweepersoonskamers (die veranderd kunnen worden in kamers met twee enkele bedden) en 1 éénpersoons slaapbank, en 3 badkamers.

Het appartement heeft een lumineuze woonkamer/eetkamer, een goed uitgeruste keuken, drie tweepersoonskamers met badkamer ensuite en een kleine kamer met een éénpersoons slaapbank.

Als alternatief voor de éénpersoons slaapbank (lengte 1,70 m), kan een wat langere pouf gebruikt worden in één van de kamers.

Het kleine balkon van de woonkamer kijkt over over een mooie tuin.


Accessoires en faciliteiten

Het appartement is voorzien van ventilatoren, satelliet TV, internetverbinding, koelkast, vriezer, broodrooster, oven, magnetron, amerikaans koffiezetapparaat, vaatwasser, wasautomaat, strijkijzer en haardroger.
Op verzoek wordt gezorgd voor een kinderstoel.
Een privé-parkeerplaats is op verzoek beschikbaar.

Supermarkten, banken, treinstation bevinden zich binnen 350 meter van het appartement.
Een publieke garage bevindt zich op minder dan 100 meter van het appartement.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
7 dagen
Apt Guelfa (7 bedden - 6 pers)1715 €1715 €1715 €
Apt Guelfa (7 bedden - 7 pers)1760 €1760 €1760 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten