Luxe appartementen vlakbij Piazza Santa Croce in FlorenceOns bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van appartementen en villa�s voor vakanties in Florence heeft een ruime keuze aan luxe appartementen in het historische florentijnse centrum: luxe appartementen in Santa Croce en in de omgeving van de meest interessante artistieke en culturele plekken, appartementen met panoramisch terras en appartementen op de heuvels van San Miniato.


Piazza Santa Croce is elk jaar het theater voor ��n van de meest belangrijke folkloristische florentijnse evenementen: het Voetbal in kostuum. De vier wijken waarin de stad is verdeeld strijden onder de ogen van het standbeeld van Dante en de duizenden florentijnen en toeristen. De geweldige kerk waar het plein zijn naam aan dankt heeft waardevolle schatten van de toscaanse kunst en de graven van talrijke persoonlijkheden van de italiaanse geschiedenis en kuWil je jouw vakantie doorbrengen in Florence, bezoek dan onze website en kies ��n van de luxe appartementen in Santa Croce die we voor jou hebben uitgekozen

Appartement Gaia Appartement Gaia

Lumineus luxe appartement in het historische centrum van Florence, vlakbij Piazza Santa Croce. 8 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, schitterend uitzicht op de heuvels van Fiesole, de koepel van Brunelleschi en de klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 2385 � - max: 2665 �Meer details
Appartement S.Croce Appartement S.Croce

Luxe en elegant appartement te huur in het centrum van Florence. Luxueus onderkomen in het kwartier Santa Croce, 5 slaapplaatsen, 3 kamers, 2 badkamers, airconditioning, Internet WIFI

7 dagen: min: 1199 � - max: 1199 �Meer details
Appartement Verdi Appartement Verdi

Elegant luxe appartement in het hart van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en in de direkte omgeving van het Piazza della Signoria, het Museum Bargello, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4 + 1 slaapplaatsen, internetverbinding en air conditioning.

7 dagen: min: 1063 � - max: 1063 �Meer details