Appartement Guido

Elegant appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence. Air conditioning, internet verbinding, groot panoramisch terras met uitzicht op de kerk van Santa Croce.

Accommodatie:
Appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Wijk Santa Croce

Personen:
2+1

Appartement Guido
Appartement Guido

Ligging

Het appartement bevindt zich in de wijk van Santa Croce, op enkele tientallen meters van de gelijknamige kerk, waarin zich de graven bevinden van veel grote italiaanse kunstenaars, schrijvers en wetenschappers, waaronder Michelangelo, Niccolò Machiavelli, Galileo Galilei, Gioacchino Rossini en Leon Battista Alberti.

Ieder jaar in de maand juni vinden op het plein tegenover de kerk de wedstrijden van het historisch voetbal, of voetbal in kostuum, plaats, waaronder de clubs die de vier historische wijken van de stad vertegenwoordigen: Santa Croce, San Giovanni, Santo Spirito en Santa Maria Novella.

De levendige wijk is bovendien rijk aan restaurants en trattoria's waar men de florentijnse biefstuk, de ribollita en andere beroemde gerechten uit de traditionele stadskeuken kunt proeven.

Beschrijving

Het luxueuze appartement gelegen op de vierde verdieping van een gebouw met lift is recentelijk geresaureerd en met elegantie en goede smaak ingericht.

Het panoramisch terras biedt een prachtig uitzicht op de kerk van Santa Croce en is ingericht om buiten te eten.

Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Ponte Vecchio, de Uffizi Galerij, piazza San Marco en andere beroemde florentijnse monumenten zijn eenvoudig bereikbaar door middel van korte wandelingen.


Inrichting

Het appartement biedt 2+1 slaapplaatsen en bestaat uit een woonkamer/eetkamer met éénpersoons slaapbank, kookhoek, een tweepersoonskamer en een badkamer met douche.


Accessoires en faciliteiten

Het appartement is voorzien van air conditioning, satelliet TV, internet verbinding, gasfornuis, koelkast, magnetron, electrische oven, amerikaans koffiezetapparaat, broodrooster, vaatwasser, wasautomaat, strijkijzer en strijkplank, haardoger en kinderbedje.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid van het appartement en zijn eenvoudig te voet bereikbaar.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
3 dagen
Apt Guido (2+1 bedden) 565 € 
4 dagen
Apt Guido (2+1 bedden)700 €700 €700 €
5 dagen
Apt Guido (2+1 bedden)875 €875 €915 €
6 dagen
Apt Guido (2+1 bedden)875 €875 €915 €
7 dagen
Apt Guido (2+1 bedden)875 €875 €915 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten