Luxe huurappartementen vlakbij de Uffizi in FlorenceOntstaan om de kantoren van de 13 florentijnse magistraturen onder te brengen, heeft het gebouw van de Uffizi vandaag de dag één van de meest belangrijke collecties aan schilderijen en sculpturen ter wereld. Vanaf de Galerij van de Uffizi komt men uit op de Corridoio Vasariano dat, passerend boven de Ponte Vecchio uitkomt op het Palazzo Pitti.Florenceholidays.com, gespecialiseerd in het verhuren van luxe appartementen in het historische centrum van Florence biedt je een ruime keuze aan luxe appartementen bij de Uffizi, luxe appartementen op het Piazzale Michelangelo, luxe appartementen op het Piazza Pitti en in alle andere wijken van Florence.
Kies één van onze luxe appartementen bij de Uffizi voor jouw volgende vakantie in Florence.

 

Villa Larione Villa Larione

Luxe villa op enkele kilometer van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, op de heuvels rondom Florence. 12/15 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding.

7 dagen: min: 2800 € - max: 4800 €
Meer details
Appartement Lapo Appartement Lapo

Luxe appartement te huur in de omgeving van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, in het hart van het historische centrum van Florence. 2+3 slaapplaatsen, elegant ingericht interieur, welkomstontbijt, Internetverbinding.

7 dagen: min: 670 € - max: 670 €
Meer details