Appartement Calzaiuoli

Elegant en lumineus appartement met 4+2 slaapplaatsen vlakbij het Piazza del Duomo, Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, in het hart van het historisch centrum van Florence. Internetverbinding, barbecue, uitzicht op de Dom, de Klokkentoren van Giotto en het Palazzo Vecchio.

Accommodatie:
Lux appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Piazza del Duomo

Personen:
4+2

Appartement Calzaiuoli
Appartement Calzaiuoli

Ligging

Het appartement bevindt zich in het hart van het historisch centrum van Florence, en is de ideale accomodatie om alle meest belangrijke florentijnse monumenten te bezoeken: Palazzo Vecchio, de Dom, de Klokkentoren van Giotto, de kerk van Santa Croce, de kerk van Santa Maria Novella en de Ponte Vecchio zijn eenvoudig te voet bereikbaar. In de omgeving van het appartementen komen tevens de meest beroemde florentijnse winkelstraten bijeen, terwijl de markt van San Lorenzo zich op enkele honderden meters bevindt.


Beschrijving

Het elegante en lumineuze appartement bevindt zich op de hoogste verdieping van een gebouw zonder lift. De grote ramen kijken uit op de Klokkentoren van Giotto, de Dom en het Palazzo Vecchio. Het terras is ingericht met een barbecue, een tafel en stoelen om buiten te eten.


Inrichting

Het appartement biedt plaats aan 4+2 gasten in 2 tweepersoonskamers en 1 tweepersoons slaapbank, en bestaat uit een compleet ingerichte keuken, woonkamer met slaapbank, twee tweepersoonskamers en een badkamer met douche en twee wastafels.


Accessoires

Het appartement is uitgerust met internetverbinding, DVD speler, barbecue, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en wasautomaat.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.


Faciliteiten

Winkels en allerlei faciliteiten zijn eenvoudig te voet bereikbaar vanaf het appartement.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
3 dagen
Apt Calzaiuoli (4+2 bedden)735 €735 €735 €
5 dagen
Apt Calzaiuoli (4+2 bedden)950 €950 €950 €
7 dagen
Apt Calzaiuoli (4+2 bedden)1140 €1140 €1140 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten