Luxe huurappartementen vlakbij Piazza Pitti in FlorenceZijn strategische positie maakt van Piazza Pitti een optimaal uitgangspunt om de Oltrarno en de wijk Santo Spirito te bezoeken, zeer rijk aan ambachtelijke winkeltjes en trattoria’s en restaurants waar men de gerechten uit de traditionele toscaanse keuken kan proeven, maar ook om de vele monumenten die zich aan de andere kant van de Arno bevinden, te bezoeken.

Ben je van plan jouw vakantie door te brengen in Florence bezoek dan onze website. Ons bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van luxe appartementen in Florence heeft een reeks luxe appartementen uitgekozen op het Piazza Pitti en vlakbij de meest toeristisch interessante plekken van de stad.

Voor jouw volgende vakantie in Florence, kies één van de luxe appartementen vlakbij het Piazza Pitti die we voor jou hebben uitgekozen op deze pagina of op onze website

 

Appartement Boboli Appartement Boboli

Elegant appartement gelegen in het karakteristieke kwartier van Florence, genaamd ‘Oltrarno’, op korte afstand van Palazzo Pitti en Ponte Vecchio. 3 slaapkamers, 2 badkamers, airconditioning, Internet verbinding. Van 2 tot 7 slaapplaatsen

7 dagen: min: 690 € - max: 1280 €
Meer details
Appartement San Niccolò Appartement San Niccolò

Elegant appartement in het hart van Florence vlakbij het Palazzo Pitti, de Uffizi Galerij, de Ponte Vecchio, de Dom en het Piazzale Michelangelo. 4+2 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1150 € - max: 1150 €
Meer details