Luxe huurappartementen vlakbij de Ponte Vecchio in FlorenceFlorenceholidays.com is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van appartementen en villa’s voor vakanties in Florence. Bezoek onze website , hier vind je een selectie aan luxe appartementen in Florence: appartementen in het historische centrum en luxueuze appartementen met panoramisch uitzicht op de stad.

De Ponte Vecchio zoals we het vandaag kennen werd gebouwd in 1345. In het verleden werd een stenen brug uit 1170 verwoest in 1333 door de overstroming van de Arno. Een andere overstroming, die van 1966, verwoestte de juweliers en winkeltjes op de Ponte Vecchio die sinds 1593 door Fernando I vervangen werden ten koste van de slagerijen, viswinkels en ambachtslieden die werkten met leder en huid.

Kies ιιn van de luxe appartementen op de Ponte Vecchio die we voor jou hebben uitgekozen voor jouw volgende vakantie in Florence

 

Villa Larione Villa Larione

Luxe villa op enkele kilometer van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, op de heuvels rondom Florence. 12/15 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding.

7 dagen: min: 2800 € - max: 4800 €
Meer details
Appartement Lapo Appartement Lapo

Luxe appartement te huur in de omgeving van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, in het hart van het historische centrum van Florence. 2+3 slaapplaatsen, elegant ingericht interieur, welkomstontbijt, Internetverbinding.

7 dagen: min: 670 € - max: 670 €
Meer details