Appartement Lapo

Luxe appartement te huur in de omgeving van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, in het hart van het historische centrum van Florence. 2+3 slaapplaatsen, elegant ingericht interieur, welkomstontbijt, Internetverbinding.

Accommodatie:
Luxe appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
POnte Vecchio

Personen:
Van 2 tot 5 slaapplaatsen

Appartement Lapo
Appartement Lapo

Het appartement (2+3 slaapplaatsen) bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw met lift gelegen in het gedeelte van het historische centrum van Florence tussen het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio. Oorspronkelijk maakte het appartement deel uit van het Palazzo Davanzati en zelfs vandaag de dag zijn van binnen nog de oude schilden te zien die de muren versieren. Het elegante appartement is van alle gemakken voorzien (wasautomaat, vaatwasser, TV, zelfstandige verwarmingsinstallatie, wireless internetverbinding) en bevindt zich in de omgeving van de markt van de Porcellino (biggetje), via Tornabuoni en de meest belangrijke florentijnse winkelstraten, bezaaid met boetieks van beroemde merken van de internationale mode. In enkele minuten te voet kan men enkele van de meest befaamde monumenten van Florence bereiken, zoals de Duomo en het Battistero, Ponte Vecchio, de Uffizi, Palazzo Vecchio, het museum Bargello, de kerk van Santa Croce en Palazzo Pitti met de Boboli tuinen. Welkomstontbijt bij aankomst.

Het appartement ( 1 tweepersoonskamer + inklapbaar éénpersoonsbed + tweepersoonsslaapbank en 1 badkamer) bestaat uit een ingang, woonkamer met tweepersoonsslaapbank, compleet ingerichte keuken, 1 kamer met tweepersoonsbed en een inklapbaar éénpersoonsbed op de zolder en 1 badkamer met douche. De badkamer is recentelijk verbouwd.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
1 dagen
Apt Lapo (2+3 bedden)110 €110 €110 €
7 dagen
Apt Lapo (2+3 bedden)670 €670 €670 €
14 dagen
Apt Lapo (2+3 bedden)1270 €  
21 dagen
Apt Lapo (2+3 bedden)1790 €  
28 dagen
Apt Lapo (2+3 bedden)2140 €  
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten