Appartement Cristina

Luxueus appartement met 6 slaapplaatsen voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, tussen Palazzo Pitti en de Ponte Vecchio. Air conditioning, internetverbinding, terras met uitzicht over de Duomo en de Klokkentoren van Giotto.

Accommodatie:
Luxe appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Oltrarno - Ponte Vecchio

Personen:
6

Appartement Cristina
Appartement Cristina

Beschrijving

Palazzo Vecchio en de Toren van Arnolfo, de Koepel van Brunelleschi en de Klokkentoren van Giotto: dit is het schitterende uitzicht van het panoramisch terras dat men bereikt via een wenteltrap vanaf de woonkamer van het elegante appartement dat gelegen is in het historisch centrum van Florence.

Het appartement bevindt zich op de vijfde verdieping van een gebouw met lift gelegen in de Oltrarno, de karakteristieke wijk met nauwe straatjes die beschreven is door Vasco Pratolini in zijn romans, waar zich de ambachtswinkels bevinden van de meest beroemde florentijnse kunstenaars.

Een verblijf in het elegante appartement biedt de mogelijkheid om het Palazzo Pitti en de Boboli tuinen te bezoeken, en de Kerk van Santa Maria del Carmine en de beroemde Brancacci Kapel, beschilderd door Masaccio, de Kerk van Santo Spirito en alle meest belangrijke florentijnse monumenten.


Inrichting

Het lumineuze appartement bestaat uit een keuken, woonkamer met eetdegeelte, twee tweepersoonskamers, een kamer met twee éénpersoonsbedden en twee badkamers en biedt plaats aan 6 gasten.
Het appartement heeft bovendien drie terrassen.


Accessoires en faciliteiten

Het appartement is voorzien van internetverbinding, air conditioning, televisie, electrische oven, gaspitten, koelkast, vriezer, broodrooster, amerikaans koffiezetapparaat, vaatwasser, wasautomaat, strijkbenodigdheden, haardroger, kinderbedje.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich dichtbij het appartement. De markten van Piazza Santo Spirito en Piazza del Carmine zijn eenvoudig bereikbaar door middel van korte wandelingen.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-deckerstmispasen
4 dagen
Apt Cristina (6 bedden)900 €1300 €900 €1300 €900 €
5 dagen
Apt Cristina (6 bedden)1215 €1625 €1215 €1625 €1215 €
6 dagen
Apt Cristina (6 bedden)1215 €1950 €1215 €1950 €1215 €
7 dagen
Apt Cristina (6 bedden)1215 €2275 €1215 €2275 €1215 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten