Appartementen te huur in het centrum van Florence


 

Appartement Accademia Gallery Appartement Accademia Gallery

Appartement in het hart van het historisch centrum van Florence vlakbij de Galleria dell`Accademia . In de onmiddelijke omgeving van het Piazza Duomo , Piazza della Signoria, de Galleria degli Uffizi . 5+2 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1107 € - max: 2275 €
Meer details
Villa Gavinana Villa Gavinana

Appartementen voor vakanties in een sierlijke villa aan de zuidelijke buitenkant van Florence, vlakbij het Piazzale Michelangelo. Accomodatie voor groepen van 4/6/8/10/12 personen. Air conditioning, Internet verbinding, Tuin. Op enkele minuten van het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 590 € - max: 1740 €
Meer details
Appartementen Piazza Duomo Appartementen Piazza Duomo

Twee appartementen met 2 en 6 slaapplaatsen in een historisch gebouw in het centrum van Florence, op het Piazza del Duomo. Schitterend uitzicht over de Duomo van Florence en de koepel van Brunelleschi. Internetverbinding.

7 dagen: min: 800 € - max: 1950 €
Meer details
Appartement Terrace Appartement Terrace

Luxueus appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno. 2/4 slaapplaatsen, internetverbinding, panoramisch terras.

7 dagen: min: 1070 € - max: 1070 €
Meer details
Agritoerisme Firenze Agritoerisme Firenze

Agritoerisme bestaande uit een oud kasteel in Pelago (Florence), in de Valdisieve. 23+5 slaapplaatsen in vijf appartementen van 2 tot 8+2 slaapplaatsen. Zwembad, kookcursussen, restaurant. Op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 400 € - max: 5580 €
Meer details
Appartement Bargello Appartement Bargello

Elegant vakantieappartement te huur in het historische centrum van Florence tegenover het Nationaal Museum Bargello. 2/5 slaapplaatsen. Internetverbinding.

7 dagen: min: 692 € - max: 900 €
Meer details
Appartementen Oltrarno Appartementen Oltrarno

Drie appartementen gelegen in het historische centrum van Florence in het Oltrarno district . Groepen van 2/3/4/6/8/11 personen

7 dagen: min: 811 € - max: 2760 €
Meer details
Appartement Verrazzano Appartement Verrazzano

Appartement in een elegant gebouw in het historisch centrum van Florence, in de wijk van Santa Croce. 4 slaapplaatsen, Wi-fi internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 704 € - max: 743 €
Meer details
Appartement Duomo Appartement Duomo

Luxe appartement voor vakantie in het historische centrum van Florence, vlakbij het Piazza del Duomo, de markt van San Lorenzo en het treinstation. 8 slaapplaatsen, internetverbing, air conditioning.

7 dagen: min: 1188 € - max: 1188 €
Meer details
Appartement Robbia Appartement Robbia

Lumineus appartement met 6+2 slaapplaatsen vlakbij het Piazzale Donatello, in zone Piazza San Marco, in Florence. Internetverbinding, air conditioning. Op enkele minuten van het station Campo di Marte en het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 1065 € - max: 1335 €
Meer details
Appartement Lapo Appartement Lapo

Luxe appartement te huur in de omgeving van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, in het hart van het historische centrum van Florence. 2+3 slaapplaatsen, elegant ingericht interieur, welkomstontbijt, Internetverbinding.

7 dagen: min: 670 € - max: 670 €
Meer details
Appartement Gaia Appartement Gaia

Lumineus luxe appartement in het historische centrum van Florence, vlakbij Piazza Santa Croce. 8 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, schitterend uitzicht op de heuvels van Fiesole, de koepel van Brunelleschi en de klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 2385 € - max: 2665 €
Meer details
Appartement Cristina Appartement Cristina

Luxueus appartement met 6 slaapplaatsen voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, tussen Palazzo Pitti en de Ponte Vecchio. Air conditioning, internetverbinding, terras met uitzicht over de Duomo en de Klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 1215 € - max: 2275 €
Meer details
Appartement Condotta Appartement Condotta

Appartement in het historische centrum van Florence vlakbij Piazza Santa Croce. Appartement met 2/3 slaapplaatsen, 1 kamer, 1 badkamer. Internetverbinding.

7 dagen: min: 630 € - max: 630 €
Meer details
Appartement  Uffizi Appartement Uffizi

Appartement te huur in het historische centrum van Florence, vlakbij de Galleria degli Uffizi. Appartement met 2/4 slaapplaatsen, air conditioning, TV.

7 dagen: min: 605 € - max: 605 €
Meer details
Appartement Old Bridge Appartement Old Bridge

Huurappartement vlakbij de Ponte Vecchio, in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, in de wijk San Niccolς. Rustig en stil, 4/5 slapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 800 € - max: 850 €
Meer details
Appartement Paola Appartement Paola

Lumineus appartement in de wijk San Lorenzo, in het historische centrum van Florence, in de omgeving van het station van Santa Maria Novella. 2/4 slaapplaatsen, schitterend uitzicht op de Cappelle Medicee (Kapellen van de Medici), air conditioning, internet.

7 dagen: min: 670 € - max: 800 €
Meer details
Appartement Leone Appartement Leone

Appartement in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van het Piazza della Signoria, de Duomo en de Ponte Vecchio. 3/5 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning. Uitkijkend op de achterzijde van het Palazzo Vecchio.

7 dagen: min: 640 € - max: 930 €
Meer details
Appartement Vigna Appartement Vigna

Huurappartement tussen Piazza della Signoria en Santa Croce, in het historisch centrum van Florence. 4 slaapplaatsen, air conditioning. Huisdieren toegestaan. Palazzo Vecchio en Piazza del Duomo in de omgeving.

7 dagen: min: 870 € - max: 1080 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 2 Appartement S.Giorgio 2

Appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno, op korte afstand van het Piazza Pitti en van de Ponte Vecchio. 4 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 975 € - max: 975 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 1 Appartement S.Giorgio 1

Appartement met panoramisch terras in de wijk Oltrarno, in het historisch centrum van Florence. 3/5 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding. Palazzo Pitti, tuin van Boboli en Ponte Vecchio in de omgeving; uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 945 € - max: 945 €
Meer details
Appartementen Stazione Appartementen Stazione

Lumineuze appartementen voor vakanties in de omgeving van het station van Santa Maria Novella, in het historisch centrum van Florence. Air conditioning, van 2 tot 10 slaapplaatsen. Vlakbij de Duomo, Ponte Vecchio en het Piazza della Signoria. Internetverbinding.

7 dagen: min: 690 € - max: 1480 €
Meer details
Appartement Massimo Appartement Massimo

Ruim appartement met 4+2 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van Piazza Santa Croce. Air conditioning, internetverbinding, hydromassage. Palazzo Pitti, de Duomo van Florence en de Uffizi Galerij in de omgeving.

7 dagen: min: 1090 € - max: 1090 €
Meer details
Appartement S. Felicita Appartement S. Felicita

Appartement met 4/6 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van de Ponte Vecchio, in de wijk Oltrarno. Air conditioning, internetverbinding; vlakbij de meest belangrijke monumenten van Florence.

7 dagen: min: 840 € - max: 1862 €
Meer details
Appartement Santo Spirito Appartement Santo Spirito

Appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij de Ponte Vecchio, Piazza Santo Spirito en Palazzo Pitti, in de wijk Oltrarno. Air conditioning en internet verbinding.

7 dagen: min: 495 € - max: 625 €
Meer details
Appartement Borgo Allegri Appartement Borgo Allegri

Lumineus appartement met 3 slaapplaatsen met klein panoramisch terras dat uitkijkt over de daken van het historisch centrum van Florence en vanwaar men de Koepel van de Dom ziet. Gelegen tussen het Piazza Santa Croce en Piazza Sant`Ambrogio, vlakbij de Uffizi Galerij, Ponte Vecchio en Piazza Duomo. Air conditioning.

7 dagen: min: 680 € - max: 816 €
Meer details
Appartement Ghibellina Appartement Ghibellina

Appartement in het hart van het historisch centrum van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en het Bargello Museum. Dichtbij het Piazza della Signoria, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4+1 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 713 € - max: 1032 €
Meer details
Appartement Grazia Appartement Grazia

Elegant appartement met 2+3 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij het Piazza Santa Croce, Piazza del Duomo en het Piazza della Signoria. Air conditioning, internet verbinding. Vlakbij de meest belangrijke florentijnse monumenten. Golfclub en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 680 € - max: 1000 €
Meer details
Appartement Guelfa Appartement Guelfa

Elegant appartement in het historisch centrum van Florence, in de wijk Santa Maria Novella, vlakbij het centrale station, de markt van San Lorenzo en de Duomo. 6/7 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 1715 € - max: 1760 €
Meer details
Appartement Calzaiuoli Appartement Calzaiuoli

Elegant en lumineus appartement met 4+2 slaapplaatsen vlakbij het Piazza del Duomo, Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, in het hart van het historisch centrum van Florence. Internetverbinding, barbecue, uitzicht op de Dom, de Klokkentoren van Giotto en het Palazzo Vecchio.

7 dagen: min: 1140 € - max: 1140 €
Meer details
Appartement Guido Appartement Guido

Elegant appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence. Air conditioning, internet verbinding, groot panoramisch terras met uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 875 € - max: 915 €
Meer details
Appartement Belvedere Appartement Belvedere

Luxe appartement op de heuvels van het Piazzale Michelangelo, op 15 minuten van het historische centrum van Florence. Max. 6 slaapplaatsen, privé-parkeerplaats, satelliet TV, Internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1680 € - max: 2240 €
Meer details
Landhuis del Piano Landhuis del Piano

Vakantieappartementen in landhuis in Le Sieci, in Valdisieve, op enkele kilometer van het historisch centrum van Florence. 22+10slaapplaatsen, zwembad, prachtige uitzicht. Manege en meer voor de sportvisserij in de omgeving.

7 dagen: min: 490 € - max: 6048 €
Meer details