Appartement S.Giorgio 2

Appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno, op korte afstand van het Piazza Pitti en van de Ponte Vecchio. 4 slaapplaatsen, internetverbinding.

Accommodatie:
Appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Oltrarno - Ponte Vecchio

Personen:
4 slaapplaatsen

Appartement S.Giorgio 2
Appartement S.Giorgio 2

Het appartement (4 slaapplaatsen) bevindt zich op de begane grond van een gebouw uit 1100 dat recent gerestaureerd is en is gelegen in een zeer rustige zone van het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno, tussen het Piazza Pitti en de Ponte Vecchio. Piazza della Signoria, met het Palazzo Vecchio en de Uffizi Galerij, de Duomo en alle meest belangrijke florentijnse monumenten zijn gemakkelijk bereikbaar door middel van korte wandelingen. Het appartement is een optimale accomodatie voor de liefhebbers van de goede keuken: de Oltrarno is dan ook een wijk dat rijk is aan trattoria’s en restaurants waar het mogelijk is de traditionele recepten te proeven van de florentijnse en de toscaanse keuken. In de omgeving van het appartement bevinden zich bovendien de winkeltjes van de beroemde florentijnse ambachtslieden en de markten van het Piazza del Carmine en het Piazza Santo Spirito.

Het appartement in voorzien van internetverbinding, zelfstandige verwarming, electrische oven, magnetron, gasfornuis, filerkoffiezetapparaat, broodrooster, koelkast, vriezer, haardroger, strijkijzer en strijkplank. Beschikbaar voor de gasten: gezamenlijke wasserijruimte in het souterrain van het gebouw, uitgerust met wasautomaat en droger.

Het appartement (2 tweepersoonskamers en 1 badkamer) beslaat een oppervlakte van 70 m² en bestaat uit een keuken, zitkamer/eetkamer, 2 tweepersoonskamers (op verzoek kan deze veranderd worden in een slaapkamer met twee enkele bedden) en 1 badkamer met douche. De binnenplaats is ingericht met tafel en stoelen.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
3 dagen
Apt San Giorgio 2 (4 bedden)580 €580 €580 €
5 dagen
Apt San Giorgio 2 (4 bedden)970 €970 €970 €
7 dagen
Apt San Giorgio 2 (4 bedden)975 €975 €975 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten